Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Almanya da Bayern'i kazikladik algisi var özellikle bayern taraftarinda. Bize ucuza oyuncu vereceklerini sanmiyorum.

1. Sağ bek
2. Orta saha gibi düşünelim.

İkisi de aynı ehemmiyette ya da

Demek istediğim şuydu( tabi kendi açımdan) tek bir hak verseler bana kaanla devam edip demirbayin yerine birini alırım yoksa ikisi de çok elzem mevkiiler..
Umarım sağ bek sağ bek deyip de yine orta saha işini son güne bırakmayız..

Israrla sağ be üzerinde duruyor hoca şu iş canımı sıktı.. Bizim sadece 1 transfer hakkımız olsa bu mevkii tartışmasız orta saha olmalidir
Bence sayi olarak hic sag bek olmadigi icin önceligi oraya veriyor

Orta sahada iyi olmasada sayica yeterli topcu var diye dusunuyordur hoca

Bence sayi olarak hic sag bek olmadigi icin önceligi oraya veriyor

Orta sahada iyi olmasada sayica yeterli topcu var diye dusunuyordur hoca

Artık net transfer yapılsın iki mevkiiye de yeni Kaan yeni Berkan veya yeni Demirbayla olmuyor bu iş.. Rotasyonumuz zaten fena değil versatil oyuncularımız var (Kaan -BAY-kalirsa Dubois gibi) bize fark yaratacak adam lazım..

@Sıddık Saraylı bence SL maçları bizi epey yanılttı bu sezon.. 2 Manchester maçına bakıyorum kazandığımız maç ilk yarı farka gidiyordu diğer maç Onana sağolsun yumurtladi 2 kez .. Deplasmandaki Bayern maçinda çok iyiydik ama icerdeki maçta da çok pozisyon verdik( tam emin değilim tam tersi de olabilir).. Kaan orta saha oynayınca o istediğimiz diri merkeze kavusamiyoruz ayakları oyun görüşü cidden iyi ama o sertliği dinamizmi kazandırmıyor takima

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt