- 16 Haziran 2010
- 203.427
- 155.370
- 6.838
Makul 1 adet 8
1 adet 6 oynayabilen 8
2 adet dominant bek
sag bek
orta saha
forvet arkasi
rotasyon icin santrafor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Makul 1 adet 8
1 adet 6 oynayabilen 8
2 adet dominant bek
Gsc rotasyonu transferden saymazsag bek
orta saha
forvet arkasi
rotasyon icin santrafor
Yabanci oyuncular olarak bakmak lazim, direk 11 icin 3 oyuncu bakiliyor suan zaten.Gsc rotasyonu transferden saymaz![]()
Yedek forvet de alınacaktır herhalde. Toplam transfer 6-7 olur.. Sürpriz gidenler olmazsa...Makul 1 adet 8
1 adet 6 oynayabilen 8
2 adet dominant bek
Coufal yine iyidir ses çıkarmam hadi ama diğeri gsyi bırakma sebebi olurEkli dosyayı görüntüle 247509
Şu sözleşmesi bitecek olanlar listesine bakıyorum ve orta sahaya Thiago, sağ beke Coufal'ı alıp, "aha da transfer yaptık size" demelerinden korkuyorum.
Gs kimlerin tekeline girdi yazıkokan buruk
ne peşindesin 4 futbolcu istiyormuş
geri kalan bölgelerde barış alper mi oynayacak yine
Ekli dosyayı görüntüle 247509
Şu sözleşmesi bitecek olanlar listesine bakıyorum ve orta sahaya Thiago, sağ beke Coufal'ı alıp, "aha da transfer yaptık size" demelerinden korkuyorum.
Ben zaten biliyodum sen başlamışsın öğrenmeye.Bir de keremden vazgeçsen futbol üstadı olucanvalla futbolu ogrenıyon
Ben zaten biliyodum sen başlamışsın öğrenmeye.Bir de keremden vazgeçsen futbol üstadı olucan
okan buruk
ne peşindesin 4 futbolcu istiyormuş
geri kalan bölgelerde barış alper mi oynayacak yine
Takımımız gayet kuvvetli, 3 a kalite zaten level atlatırYabanci oyuncular olarak bakmak lazim, direk 11 icin 3 oyuncu bakiliyor suan zaten.![]()
Okan yem atmış ya en az 7 adam gelmezse adımı değiştiririm.allahım sabır ver yarabbim
Ben 1 ay önce haritayı çizdim ama zaman geçsin diye buralarda takılıyorum. 20 temmuz temaslar başlar, 15 ağustos sonrası transferler gelirBiz kanattaki fazlaliklardan agustosa kadar kurtulamayiz gibi
Bizim takimin kanayan yarasi fofana tipi bi herif fakat antuan sociedad zamanlarindan beri bayildigim bi herif.mertens yerine bu kadar cuk oturacak biri daha varmi sanmiyorum galiba antuan diyecegim hem fofana gelmez zaten.Antuanda gelmez ama olsunBir hakkınız olsa griezmannı mı alırdınız fofanayı mı