Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kısmen haklısın da,

Norveç'teki ilk Molde maçında 30 dakikalık bir sekans vardı mesela 1-5 olurdu rahatlıkla. Zira 1-3 olmuştu da şansa Mertens'in ayağı koşarken Moldeli oyuncuya çarpınca var'dan dönmüştü. Molde o dakikalarda cevap bile verememişti.

Keza İstanbul'daki Kopenhagen maçı da yarım saatte 4-0 olurdu.

Fizik kalite, atletizm çok çok önemli ama her şey değil. Bu maçlarda da hiçbir şey oynanmamış gibi bahsetmek de biraz haksızlık sanki.
Molde maçları diye farklı maçları izlemişiz anlaşılan. Kopenhag' a karşı içerideki maçta kaçırdığımız gollerdeki şanssızlık kadar, beraberliği yakalamak da bizim şansımız oldu. Gruptaki final maçında ise hiçbir şey yapamadık. Adamlar bizim kadar bütçe harcayabilse, birkaç ekstra adamla neler yapacak kim bilir?..

Molde maçları diye farklı maçları izlemişiz anlaşılan. Kopenhag' a karşı içerideki maçta kaçırdığımız gollerdeki şanssızlık kadar, beraberliği yakalamak da bizim şansımız oldu. Gruptaki final maçında ise hiçbir şey yapamadık. Adamlar bizim kadar bütçe harcayabilse, birkaç ekstra adamla neler yapacak kim bilir?..
Vallahi ilk Molde maçını bir daha izle istersen. Resmen ilk yarıda 1-5 olurdu yahu bir ara adamlar neye uğradığını şaşırmıştı. Sonra biz bitiremeyince tabi özgüvenleri geri geldi zaten maç ritimleri ve fizik kaliteleri malum.

Her iki maçta da iyi bitirsek iflahları kesilirdi de kerem başta olmak üzere çok kötü bitirdik o maçlarda.

Bu arada ağustos eylül'de kuzey takımlarının deli gibi maç ritmi oluyor bizim gibi takımlar yeni yeni ritim bulmaya başlarken.

Zaten dediğine katılıyorum dedim de yadsımıyorum ancak tek başına fizik kalite de yetmiyor onu diyorum.

Bu konuşuldu mu burada?

Apo dediği kim ola ki? AA diyorlar ama Okan Hoca ondan öyle Apo'yla beraberdik diye bahseder mi şüpheliyim...

Biraz gercekleri konuşmak lazim, birakin isim sevdasini. Transferi(en azindan sag bek ve orta sahayi) bir an evvel halletmek lazim

Sag beke senaya veya fransa liginda baska atletik bir sag bek

Orta sahaya gene fransadan 22-27 yaş araliginda henuz cok sukse yapmamis atletik, her yere basan siyahi bir arkadaşi almak lazim. Bulamazsak amrabati derhal alip takima oyuna alistirmak lazim

Geriye kalan 10nr ve yedek forvetin cok acelesi yok, daha yedek sol bek ve sag bek ve gideceklerin durumuna göre transferler de yapmak lazim

İsmi geçenler arasında en risksiz ve net katkı alınacak isim Fofana. Okuduklarıma göre bonservis+ maaş çözülemeyecek gibi değil. Bu sene sırf Oliveira+ Ndombele'ye 6 milyon euro kemiksiz para verdik. Bu pozisyonda artık kumar oynama şansımız yok.
Takımın eksik parçası kesinlikle Fofana.

Biir yaz günü bitmeyen bir transfere teşeççür ettiĝinde anlayacağız Erden'in kıymetini

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Afrikalı siyah veya Arap istemiyorum.
Ciddiyetsizlik problem oluyor

İsmi geçenler arasında en risksiz ve net katkı alınacak isim Fofana. Okuduklarıma göre bonservis+ maaş çözülemeyecek gibi değil. Bu sene sırf Oliveira+ Ndombele'ye 6 milyon euro kemiksiz para verdik. Bu pozisyonda artık kumar oynama şansımız yok.
20 bonservis 3-4 maaş vermen gerekiyor, çözülmekten kasıt bu mu

Erden başkandan son bir ricada bulunalım Fofana'yı çözsün bize. 15m bonservis,2.5-3m yıllığa bu iş çözülür bence

6 milyon maaş falan veremeyiz, ona bu kadar verdik buna bu kadar verdik diye kötülerden örnek göstermeye gerek yok

torreira kadar oynayamayacak adamı onun 2 katı maaşıyla getirirsen nasıl oynatıcan torreirayı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt