Volkan Yener
Tecrübeli Üye
- 15 Haziran 2009
- 7.038
- 4.064
- 1.748
Bir ara Zakharyan, bir de Hırvat bir eleman vardı Wonderkid kovalıyorduk sanırım bu sene o politikayı izlemeyeceğiz ...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Goretzka'yı alır mıyız üstad.20 bonservis 3-4 maaş vermen gerekiyor, çözülmekten kasıt bu mu
Yani o yönden bakilirsa Elmander disinda tuttu diyebilecegimiz iskandinav da yok rdasRenkdaş Afrikalıdan yana bizim şansımız hiç gülmedi hatırladığım kadar. Eboueyi biraz ayrı tutuyorum.
Arap oyuncular Belhanda ve Feghouli yararlı olmalarına rağmen aşırı duygusal davranıyor
nelsson gambiyalı mı kemalimYani o yönden bakilirsa Elmander disinda tuttu diyebilecegimiz iskandinav da yok rdas![]()
Maaşı 15 m euroymuş brüt @Tugay Elser sende daha doğru veri olabilir.Goretzka'yı alır mıyız üstad.
Fofanayı alabilir miyiz üstad??Maaşı 15 m euroymuş brüt @Tugay Elser sende daha doğru veri olabilir.
Bonservisi de 20den aşağı istemezler gibi ona da. Bu tip adamları kiralayabiliriz takımları bırakırsa anca.
Bu arada Fofana’yı tercih ederdim Goretzka’ya.
Geçmiş dönemlerdeki oyunculardan bahsettim Cafer kardeş. Evet Nelsson da tabiki tutan bir iskandinav. Ama onun disinda aklima gelenler Linderoth, Midstjo, Linnes beni pek memnun etmeyen isimlerdinelsson gambiyalı mı kemalim
Baktığımız adamlardan 15 m altı bonservisi olan adam var mı? Maaş 3-4 ise bence çok iyi. Adı geçenlerden hiç biri 3 altı istemez.20 bonservis 3-4 maaş vermen gerekiyor, çözülmekten kasıt bu mu
etmez yahu heis o kadar yaw
Fransa milli takım pasaportu+ yaş ve sonrasında satış durumu olabilecek bir oyuncu. Sponsorluk vs ile çözülebilir mi ona bakmak lazım. Kötü örneklere bakmayalım evet ama yıllardır oraya gömdüğümüz bonservis+maaşlara bakarsak o pozisyon için net verim alınabilecek adam alınmalı artık.6 milyon maaş falan veremeyiz, ona bu kadar verdik buna bu kadar verdik diye kötülerden örnek göstermeye gerek yok
torreira kadar oynayamayacak adamı onun 2 katı maaşıyla getirirsen nasıl oynatıcan torreirayı
Bence değil, sözleşme yaptığında yükümlülüğe giriyorsun çünkü.Baktığımız adamlardan 15 m altı bonservisi olan adam var mı? Maaş 3-4 ise bence çok iyi. Adı geçenlerden hiç biri 3 altı istemez.
Hırvat baturina idi sanırım.Bir ara Zakharyan, bir de Hırvat bir eleman vardı Wonderkid kovalıyorduk sanırım bu sene o politikayı izlemeyeceğiz ...
İkna etmek ayrı bir konu elbette. Adı geçen adamların hespi için aynı şey geçerli. Mesele doğru hedefe para bağlamak.Bence değil, sözleşme yaptığında yükümlülüğe giriyorsun çünkü.
Baktığımız adamlar kim bilmiyorum da hem yüksek bonservis hem yüksek maaş çok riskli bir olay her zaman.
Oyuncunun ikna olması konusu ise işin ayrı boyutu tabii, Hüsnü haklı.