Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bir ara Zakharyan, bir de Hırvat bir eleman vardı Wonderkid kovalıyorduk sanırım bu sene o politikayı izlemeyeceğiz ...

Renkdaş Afrikalıdan yana bizim şansımız hiç gülmedi hatırladığım kadar. Eboueyi biraz ayrı tutuyorum.
Arap oyuncular Belhanda ve Feghouli yararlı olmalarına rağmen aşırı duygusal davranıyor
Yani o yönden bakilirsa Elmander disinda tuttu diyebilecegimiz iskandinav da yok rdas :D

Goretzka'yı alır mıyız üstad.
Maaşı 15 m euroymuş brüt @Tugay Elser sende daha doğru veri olabilir.

Bonservisi de 20den aşağı istemezler gibi ona da. Bu tip adamları kiralayabiliriz takımları bırakırsa anca.

Bu arada Fofana’yı tercih ederdim Goretzka’ya.

nelsson gambiyalı mı kemalim
Geçmiş dönemlerdeki oyunculardan bahsettim Cafer kardeş. Evet Nelsson da tabiki tutan bir iskandinav. Ama onun disinda aklima gelenler Linderoth, Midstjo, Linnes beni pek memnun etmeyen isimlerdi

OMAR EL ABDELLAOUI de unutmusum

Duyumcular öyle bir algı oluşturdu ki forumda Fofana bile konusabiliyoruz.. Halbuki disardan objektif gözle bakalım Monaco oyuncusu 1 yıl sozlesmesi kalmış Fransa Milli Takımına seçilmiş yaşı 25 ..bu herif bırakın bizi real-barca-atletico dışında İspanyaya bayern-dortmund-leverkusen dışında Almanya'ya gitmez . İtalya'ya bence hiç gitmez ..
Buraya da yazın tatile gelir ancak

6 milyon maaş falan veremeyiz, ona bu kadar verdik buna bu kadar verdik diye kötülerden örnek göstermeye gerek yok

torreira kadar oynayamayacak adamı onun 2 katı maaşıyla getirirsen nasıl oynatıcan torreirayı
Fransa milli takım pasaportu+ yaş ve sonrasında satış durumu olabilecek bir oyuncu. Sponsorluk vs ile çözülebilir mi ona bakmak lazım. Kötü örneklere bakmayalım evet ama yıllardır oraya gömdüğümüz bonservis+maaşlara bakarsak o pozisyon için net verim alınabilecek adam alınmalı artık.

Sağ bek alıp eylülü bekletirler hocaya o da en iyi ihtimal. Dursun'u da yönetimindeki vasatları da iyi tanırım.

Baktığımız adamlardan 15 m altı bonservisi olan adam var mı? Maaş 3-4 ise bence çok iyi. Adı geçenlerden hiç biri 3 altı istemez.
Bence değil, sözleşme yaptığında yükümlülüğe giriyorsun çünkü.

Baktığımız adamlar kim bilmiyorum da hem yüksek bonservis hem yüksek maaş çok riskli bir olay her zaman.

Oyuncunun ikna olması konusu ise işin ayrı boyutu tabii, Hüsnü haklı.

Bence değil, sözleşme yaptığında yükümlülüğe giriyorsun çünkü.

Baktığımız adamlar kim bilmiyorum da hem yüksek bonservis hem yüksek maaş çok riskli bir olay her zaman.

Oyuncunun ikna olması konusu ise işin ayrı boyutu tabii, Hüsnü haklı.
İkna etmek ayrı bir konu elbette. Adı geçen adamların hespi için aynı şey geçerli. Mesele doğru hedefe para bağlamak.
Herkesin bakış açısı farklı elbette. Bana göre o maaş yükü için milli takım+yaş+ sonraki satış durumlarını da düşünürsek en riske edilebilir adam Fofana.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt