- 18 Mayıs 2011
- 22.168
- 12.055
- 1.873
Ben orta saha için genç potansielli bir oyuncu alınacağını sanmıyorum. Ne vereceği belli net birisi alınacaktır bence...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Beğenmem de Linnes dahi tuttu oradan gelen. Muhtemelen Omar’ın göz mevzusu olmasa o bile tutardı.Yani o yönden bakilirsa Elmander disinda tuttu diyebilecegimiz iskandinav da yok rdas![]()
Okan Hoca da öyle isaret etti zaten. Az ama öz transfer yapacagiz dedi. Net isimler gelecek belli ki.Ben orta saha için genç potansielli bir oyuncu alınacağını sanmıyorum. Ne vereceği belli net birisi alınacaktır bence...
Bence de en iyi seçenek de, o maliyetin altına girersen diğer transferlere de yansır bu. Hiç bir açıdan kolay bir transfer değil, demek istediğim o.İkna etmek ayrı bir konu elbette. Adı geçen adamların hespi için aynı şey geçerli. Mesele doğru hedefe para bağlamak.
Herkesin bakış açısı farklı elbette. Bana göre o maaş yükü için milli takım+yaş+ sonraki satış durumlarını da düşünürsek en riske edilebilir adam Fofana.
geçmiş dönem diye bir beyanın yok mlsf kemalim...Geçmiş dönemlerdeki oyunculardan bahsettim Cafer kardeş. Evet Nelsson da tabiki tutan bir iskandinav. Ama onun disinda aklima gelenler Linderoth, Midstjo, Linnes beni pek memnun etmeyen isimlerdi
OMAR EL ABDELLAOUI de unutmusum
Sağ bek için ise genç hızlı bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Hoca kanatlarda hıza ve fiziğe önem veriyor. Zorunluluktan gelen aurier ve zorunluluktan oynayan Kaan ı saymıyorum. Boey i oynatması ve köhn ün alınması buna işaret ediyor. Yine bir kara tren bulmaya çalışacaktır.Okan Hoca da öyle isaret etti zaten. Az ama öz transfer yapacagiz dedi. Net isimler gelecek belli ki.
Ben de seni kime benzetiyorum diyordum net Abrürrahim
Üstad fofanayı alabilir miyiz? Bütçemiz yeter mi? Senin kaynakların sağlamdır..Bence de en iyi seçenek de, o maliyetin altına girersen diğer transferlere de yansır bu. Hiç bir açıdan kolay bir transfer değil, demek istediğim o.
Luka Sucic’in de seneye kontratı bitiyordu, onun durumu ne biliyor musunBüyük oyuncularin pesinden kosup, istedigimiz adami alamadiktan sonra acaba Saul Niguez icin Atleticoya kiralik teklifi yaparmiyiz? Tam Türkiye'ye kiralanma kivamina gelmis gibi geliyor bana
Luka Sucic’in de seneye kontratı bitiyordu, onun durumu ne biliyor musun