Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Ben orta saha için genç potansielli bir oyuncu alınacağını sanmıyorum. Ne vereceği belli net birisi alınacaktır bence...

İkna etmek ayrı bir konu elbette. Adı geçen adamların hespi için aynı şey geçerli. Mesele doğru hedefe para bağlamak.
Herkesin bakış açısı farklı elbette. Bana göre o maaş yükü için milli takım+yaş+ sonraki satış durumlarını da düşünürsek en riske edilebilir adam Fofana.
Bence de en iyi seçenek de, o maliyetin altına girersen diğer transferlere de yansır bu. Hiç bir açıdan kolay bir transfer değil, demek istediğim o.

Yararlanamadığımız isimlerin kontratlarından çıkılabilirse yine 1 tane maddi külfetli isim alınabilir. Ben bu paranın orta sahaya harcanacağını düşünüyorum. Sağbek orta siklet bir isimle geçiştirilecek gibi. Okan hoca dün söyledi zaten piyasa uçuk diye.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Fofana'nin gelmesi için bir büyük transfer yapıp cuvallamasi lazım.. Bu açıdan 22 yaşında P.D. daha yüksek olan Gravenberchin gelmesi bile bence daha yüksek ihtimaldir..
Gönlümden geçen isim geçen yıldan beri McTominay o lanet herif de sıçan Manchesterda ayakta kalan 2-3 isimden biri oldu şansımıza.. Olası ayrılıkta EPL kuluplerinin salça olacağı kesin fred gibi 30a gelse bir ihtimal derdim

Geçmiş dönemlerdeki oyunculardan bahsettim Cafer kardeş. Evet Nelsson da tabiki tutan bir iskandinav. Ama onun disinda aklima gelenler Linderoth, Midstjo, Linnes beni pek memnun etmeyen isimlerdi

OMAR EL ABDELLAOUI de unutmusum
geçmiş dönem diye bir beyanın yok mlsf kemalim...

Okan Hoca da öyle isaret etti zaten. Az ama öz transfer yapacagiz dedi. Net isimler gelecek belli ki.
Sağ bek için ise genç hızlı bir oyuncu olacağını düşünüyorum. Hoca kanatlarda hıza ve fiziğe önem veriyor. Zorunluluktan gelen aurier ve zorunluluktan oynayan Kaan ı saymıyorum. Boey i oynatması ve köhn ün alınması buna işaret ediyor. Yine bir kara tren bulmaya çalışacaktır.

Kuzeyli oyuncuların iyilerini genelde epl ve Alman kulüpleri alıyor. Biz nelsson u iyi aldık.

Kuzeyli oyunculardan iyilere 2 örnek vereyim de bizde iyi olan elmander ve ujfaluji. Çekya yı kuzey ülkelerden sayıyorsak tabi ki. Hoş çekya yı sayacaksan baros u da eklemek gerek..

Abdürrahim gelirse ben kaçar.
Kolay değil

b87e4a9515a99fabe575061fe0c537cd.gif

Büyük oyuncularin pesinden kosup, istedigimiz adami alamadiktan sonra acaba Saul Niguez icin Atleticoya kiralik teklifi yaparmiyiz? Tam Türkiye'ye kiralanma kivamina gelmis gibi geliyor bana

Büyük oyuncularin pesinden kosup, istedigimiz adami alamadiktan sonra acaba Saul Niguez icin Atleticoya kiralik teklifi yaparmiyiz? Tam Türkiye'ye kiralanma kivamina gelmis gibi geliyor bana
Luka Sucic’in de seneye kontratı bitiyordu, onun durumu ne biliyor musun

Zaha+Tete+Oliveira ya senelik 10milyon veriyoruz. Aldığımız katkı çok kısıtlı. En az 2 si ile yollar ayrılmalı.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

İsmi çıkanlar

Fofana
Thuram
Goretzka
Amrabat (bu sene görüşme olmamış)

Bunların arasından en kariyerli tabi ki Goretzka ama şansımız olacağını sanmıyorum.

Thuram da biraz çabuk dağılmaya müsaitlik ve formdan düşünce Luyindama gibi toparlayamayacak havası alıyorum nedense.

En mantıklı gene Fofana oluyor.

İstim üzerinde çok güçlü ve bence tekniği de var ama bitirici değil.

Torreira ile bence uyumlu olabilirler daha pasör 8 olarak Kerem düşünülürse yine kadro içinden.

Sadece forvet ve kanatlardan çok ciddi katkı al ak zorundayız yine bu durumda.

Barış bu yöne doğru gidiyor. Mertens geçen sene muazzam katkı verdi ama yaşı nedeniyle her an bundan olabiliriz

O yüzden

Fofana gelirse

Beke atletik Boey tarzı oyunu öne yıkacak biri şart.

Bir de Mertens’e alternatif olacak ve ön alanda topsuz oyuna da katılacak 10 numara lazım. Ziyech çok teknik ama asla koşmuyor

Luka Sucic’in de seneye kontratı bitiyordu, onun durumu ne biliyor musun

Basinlarinda oyuncu bu yazin Salzburg defterini kapatacakmis ve transfer olmayi planliyormus ve Red Bull icin oyuncuyu satmak icin son firsat yaziyor. Isteyenleri var ama hangi takimlarin istedigini yazmiyorlar.

yukarıda yazdığım gibi olursa

Beke Boey tarzı presli oynayan ve hucüma da katılan bek
Güçlü ve dribblinçi orta saha
Mertens’in Napoli temposunda karbon kopyası ve süper yedeği Mertens

Seneye acayip şeyler olabilir ama bu dediklerim toplam 100 milyon Euro şans kapıyı kırmazsa

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt