Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Okan bu saatte ne bu sinir be kardesim git 31 mj ne cekiyorsun cekte bizdd rahatlayalim ya.. tum yoneticiler uyuyor maasi kim dusunur bu saatte hadi abiii

yatmadan şu dün ki röpları bi izleyeyim dedim
Erden Timurun gittiğine baya bi sevinmiş ve rahatlamış gördüm
beine verdiği röpda benim istediğim topçular alınacak dediğinde sinirlerim zıpladı!!!!! Sanki kendisinin çok istediği topçular müthişdiler! seferoviç, misyö, angelino, olivera
vecinoyuda kitleyecekdi
köhnüde gördük saatli bomba herif

Zaten Erden Timurun veda toplantısında sezmiştim birşeyler iyice kanıtlandı

Okan Buruku Metin Öztürk getirmişdi
o da bu işin içinde!

ben sinirleniyorum böyle ikiyüzlülüğe
aslada affetmem bi insanın kötülüğünü gördüğüm an adam yerine koymam daha, yerin dibine sokarım!

Bugün başkan çıkmış bankalar birliği gelirlere el koyuyor diyor eee söz veren sen değil miydin seçime yeni yönetim bankalar birliği anlaşması olmadan seçilecek dememiş miydin.

Yakın zamanda olacakları söyliyeyim limitlere takılıyoruz şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor olacak yavaş yavaş ortamı hazırlıyorlar.

O yüzden çok fazla takip etmiyorum çünkü takip edince insanın canı sıkılıyor ara ara girip bakıyorum zaten muhabirler bile ne olacağını bilmiyor Erden Timur sonrası 4-5 tane isim atıyorlar beklentiyi arttırıyorlar ama ne zaman geleceğine dair en ufak fikir yok muhtemelen 2 Eylül'e kadar bekleriz.

Bugün başkan çıkmış bankalar birliği gelirlere el koyuyor diyor eee söz veren sen değil miydin seçime yeni yönetim bankalar birliği anlaşması olmadan seçilecek dememiş miydin.

Yakın zamanda olacakları söyliyeyim limitlere takılıyoruz şampiyonlar ligi gruplarına kalmamız gerekiyor olacak yavaş yavaş ortamı hazırlıyorlar.
Bunu söyledim zaten. 15 ağustostan önce transfer beklenmemeli. Oraya 1 sağ bek yetiştirirler play offu geçersek transfer ona göre şekillenecek diye vik vik edecekelr

O yüzden çok fazla takip etmiyorum ara ara girip bakıyorum çünkü muhabirler bile ne olacağını bilmiyor Erden Timur sonrası 4-5 tane isim atıyorlar beklentiyi arttırıyorlar ama ne zaman geleceğine dair en ufak fikir yok muhtemelen 2 Eylül'e kadar bekleriz.
Ciddi ciddi clye kalmasak batıyorduk şuan yine kalamazsak batıcaz galiba.Kendisi gelirler 3 katına çıktı diyor karşılığında yine para yok.

O yüzden çok fazla takip etmiyorum çünkü takip edince insanın canı sıkılıyor ara ara girip bakıyorum zaten muhabirler bile ne olacağını bilmiyor Erden Timur sonrası 4-5 tane isim atıyorlar beklentiyi arttırıyorlar ama ne zaman geleceğine dair en ufak fikir yok muhtemelen 2 Eylül'e kadar bekleriz.
Buna inanan 1 kisi vardi forumda sadece.

yauv durun daha neler göreceğiz

bu sefer dursun özbekin rezilliklerini frenleyecek bir Erden Timur olmayacak

o yanında gezdirdiği sinsi akıl küpleri iş kötü gittiğinde hepsi arazi olacak yapayalnız kalacak!!!!

Bu seneyi unutun
sadece dua edin bjk iyi kadro kurup şampiyon olsun diye!

seneye seçim olsun diye uğraşacağız Erden Timuru başkan yapacağız
başka yol göremiyorum!

Erden timur vizyonunu çok arayacağız
Sorun Erden Timur'un olup olmaması da değil bir şekilde düzgün kurumsal yapı olsa değişen bir şey olmaz ama bu yönetimin becereklilik seviyesi yerlerde verilen hiçbir söz tutulmamış şimdide futbola el attılar zaten diğer branşların durumu ortada Allah yardımcımız olsun.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt