Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Forvet yerli olabilir. Ziyech gidebilir. Zaten Dubois de kalacakmış

Ziyech takımdaki en büyük yetenek iyi bir kamp dönemiyle tek başına ligi çözebilir göndermek büyük salaklık olur. Milli takım bile forvetsizlikten barış alper'i falan oynatıyo alacağımız yerli forvet maksimum 3. forvet olur. Dubois de anca sağ bek alınmazsa takımda kalır başka türlü zor Kaan Ayhan'dan bir artısı yok

Galatasaray 2024-2025 şampiyonlar ligi kadrosu için banko ilk 11 diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var ?

Benim duşuncelerim :

Banko ilk 11 : Muslera, Icardi , Torreira, Nelsson, Sanchez, Abdulkerim

Banko ilk 11 Adayları : Barış Alper, Ziyech, Mertens (yaşından dolayı) Zaha (ingiltere formunu yakalarsa)

Rotasyon : Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay,

Yetersiz bulduğum ya da durumları belli olmayan oyuncular : Tete, Kohn, Berkan, Sergio (mental ve fiziksel bitmis) , Zaniolo (bizde kalmaz) ve tüm kiralık oyuncular

Geçen sene barış rashisca kadar oynar hatta daha iyi oynar demiştim. Şimdide Kaan Amrabat kadar top oynar orta sahada. Bize defansida iyi daha hızlı ve driplig yapan tarzda oyuncu lazim

Geçen sene barış rashisca kadar oynar hatta daha iyi oynar demiştim. Şimdide Kaan Amrabat kadar top oynar orta sahada. Bize defansida iyi daha hızlı ve driplig yapan tarzda oyuncu lazim
1718177428893.gif

bu gronbaeki kim alacak cok merak ediyorum, bildigin odegaard
2027 kontratı yaptılar o yüzden yüklü bonservis kovalarlar muhtemelen.

aşırı beğendiğim bir çocuk - performans yaparsa 50 60 M luk adama dönüşür 3 4yıl içinde.

büyük ihtimal sağ bek için bu adamı düşünüyor bizimkiler.

Senaya, Frendrup veya Dominguez, Hlozek alırım keyfime bakarım.
dominguez nasıldı acab Nott'ham forestta - çok izlemedim o takımın maçlarını bu sezon.

geçen sezon adı sanı çıktığında Cihan Haspolatlı havası almıştım açıkçası.

Sağ bekte ben de Senaya derimde çok talipli adam olacağı kesin.

istediğimiz kadar adam yazalım çizelim - burda konuşulanlar en az 3 4 katını scout ekibi çıkarmıştır zaten.

önemli olan bazen riskleri alıp yaşı genç , potansiyeli kanıtlamamış adamı bizde parlatmak. Marcao / Boey o tarzdı misal - zira Kerem BAY da öyle. Ucundan Nelsson

Belmas zamanında bütün bu isimlere garip baktık - FT hocam aslında çok güzel yatırımlar yapmış Rumen kısmı hariç ama aynı anda ÇOK FAZLA yapılmış olması batırdı orda işleri bir yandan. bir kısmı genç diğer kısmı emekli veteranlar gibiydi takımın.

Sağbeki geçiştirip parayı orta sahaya gömeceğiz gibi geliyor.

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

Para gömmek falan yok. Unutun onu

Dursun okan hoca dahil herkesi kandirdi

Galatasaray 2024-2025 şampiyonlar ligi kadrosu için banko ilk 11 diyebileceğimiz kaç oyuncumuz var ?

Banko ilk 11 : Muslera, Icardi , Torreira, Nelsson, Sanchez, Abdulkerim

Banko ilk 11 Adayları : Barış Alper, Ziyech, Mertens (yaşından dolayı) Zaha (ingiltere formunu yakalarsa)

Rotasyon : Kaan Ayhan, Kerem Aktürkoğlu, Kerem Demirbay,

Yetersiz bulduğum ya da durumları belli olmayan oyuncular : Tete, Kohn, Berkan, Sergio (mental ve fiziksel bitmis) , Zaniolo (bizde kalmaz) ve tüm kiralık oyuncular
Pardon da barış yukardakilerin bile önüne yazılır

oynadığı topu zaniolo oynasaydı 70ten aşağı satan şerefsizdir derdiniz.

Sparta Prag forması giyen Angelo Preciado: "Galatasaray'da oynamak isterim."

Gel sende

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt