Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
dün yönetim gene piknikteymiş.

Atalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.

• Ulaşılması kolay maddelerle zorunlu hale gelecek olan teklifin değeri 18 milyon Euro. (Calcionews24)

Atalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.

• Ulaşılması kolay maddelerle zorunlu hale gelecek olan teklifin değeri 18 milyon Euro. (Calcionews24)
gayet iyi yav ,
kira bedeliyle 21-23 oluyorsa süper işte - toplamda 30+ kazanmış oluyoruz 1.5 senede 15 e taksitli aldığımız adamdan.

yarım sezonda kullandık

Ulaşılması kolay felan olmamalı direk zorunlu olacaksa olabilir İtalya milli takım oyuncusuna piyasaya yeni çıkan oyuncu muamelesi yapılması yanlış.

Salladığını varsayıyorum ama sallamadıysa şuan PL’den adı çıkmamış bu kritere uyan 5 oyuncu var.

Sasa Lukic
Soucek
Noorgard
Mathias Jensen
Mcginn

İtalya’da ise

Pasalic
Lovric
Aebischer
Cajuste

var. İvan İliç’i adı çıktığı için yazmadım

Noorgard ve Mcginn olabilir gerisi tirt fme gore.

Zorunluysa verin hemen bitsin gitsin iste ne uzatiyonuz ha simdi vermisin ha seneye

Ndidi al Jovic al amrabatı Zaniolo ile takasla üste 8-10 arası bir para al aldığın paranın üstüne biraz koyup Wan Bissakka çöz orta sahaya hem sertlik katacak adam hemde dikine gidecek adamı çözmüş olursun jovicte icardi kadar olmasada orta üst seviyeleri görmüş yaşı hala. Uygun tutma durumunda kar ettirecek bir adam en ciddi parayıda 10 numara mevkisine gömersin 10 noda ise tercihim griezman zorlamak olur olmaz depay

Muslera
Bissakka Nelsson Abdülkerim Köhn
Amrabat
Ndidi Torreira
Barış İcardi Zaha

Muslera
Bissakka Nelsson Abdülkerim Köhn
Torreia Ndidi
Barış Depay Zaha
İcardi

Ligse bir kişi kesik yer yerli sınırı dolayısıyla

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt