Sedat Yıldız
10 Numara!
- 30 Aralık 2021
- 18.271
- 16.256
- 1.578
Nasıl?İçimizden halledebiliriz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Nasıl?İçimizden halledebiliriz
Genç futbolculara yönelerekNasıl?
Ciddiye alma onun mesajlariniNasıl?
Zorunlu kiralama ve 18 gayet iyi duruyor.Atalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.
• Ulaşılması kolay maddelerle zorunlu hale gelecek olan teklifin değeri 18 milyon Euro. (Calcionews24)
gayet iyi yav ,Atalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.
• Ulaşılması kolay maddelerle zorunlu hale gelecek olan teklifin değeri 18 milyon Euro. (Calcionews24)
Zorunluysa şimdi versinlerAtalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.
Ulaşılması kolay felan olmamalı direk zorunlu olacaksa olabilir İtalya milli takım oyuncusuna piyasaya yeni çıkan oyuncu muamelesi yapılması yanlış.Atalanta, Nicolo Zaniolo için Galatasaray'a satın alma opsiyonlu kiralama teklifi etti.
Salladığını varsayıyorum ama sallamadıysa şuan PL’den adı çıkmamış bu kritere uyan 5 oyuncu var.
Sasa Lukic
Soucek
Noorgard
Mathias Jensen
Mcginn
İtalya’da ise
Pasalic
Lovric
Aebischer
Cajuste
var. İvan İliç’i adı çıktığı için yazmadım
Daha fazla para koparmak için uğraşmasınlar mı?Zorunluysa verin hemen bitsin gitsin iste ne uzatiyonuz ha simdi vermisin ha seneye
Atalanta ya diyorum zorunlu kiralamak istiyorlarmis ya. Direk bonservisiyle alsinlar iste.Daha fazla para koparmak için uğraşmasınlar mı?
Yanlış anlamışım kusura bakma...Atalanta ya diyorum zorunlu kiralamak istiyorlarmis ya. Direk bonservisiyle alsinlar iste.
Önemli degil rdas ne kusuruYanlış anlamışım kusura bakma...
KemalimMatt O'rilley ne olacka acaba