Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Elimizde tüm İtalyan takımlarının gözdesi olan 24 yaşında bir oyuncu var. Başka takımın elinde olsa açık arttırmayla satar. Bizde kim 15 milyon cash verecek diye avucumuzu açmış bekliyoruz.

Abarttigimizi düşünüyorum Zaniolo konusunda.. İlk geldiği zaman haklıydın çok büyük transferdi ama son 1.5 sezonu baya baya vasat geçti .. Onun öncesinde Roma'da da gözden düşmüştü.. Sıçrama yapmak için büyük bir şans geçti eline kullanamadi.. Aston Villadan 8-9 civarı geldi sanırım bu sene de çuvallarsa yavaştan delle Ali moduna girebilir.. Bence 15-20 civarı veren varsa satış dusunulebilir

Bu mantıkla real madrid dünyanın en keriz takımı oluyor.
Mbappe ayağını kırsa ne olacak hop madride girecek.

Her ay bir yerini kırıyormuş gibi davranmak acayip
Banane bappeden madridden yav. Biz madrid kadar zenginmiyiz? Zanyolodan seri şekilde çikilmali, bizde olmadi, villada da olmadi. Taliplisi varken zarar etmeden elden cikarilmali

Kazıktalar :)

20 milyon eur yarısı 10 m eur Benfica'ya gidecek

kalanı 10m eur yarısı 5 m eur bankalar birliği'ne gidecek

kalan parayla 5 m eur Gedson gibi ayarında topçu bulunabilecek mi :) :) :)

Banane bappeden madridden yav. Biz madrid kadar zenginmiyiz? Zanyolodan seri şekilde çikilmali, bizde olmadi, villada da olmadi. Taliplisi varken zarar etmeden elden cikarilmali
Yav neyin zararı adamın bonservisinin yarısını çıkarmışsın, romaya bu adam için 5 senede senelik 3 milyon vereceksin.
Yarın bundan kurtuluyorum 8 ver al desen herhangi bir italyan kulübüne zarar etmiyorsun. Bu herif 2 kere daha çapraz bağ yırtsa yine de o 8i alırsın.
Bazen gereksiz sallamaktan zevk alıyor gibiyiz.
24 yaşında italya pasaportlu gözde bir herif.

Hiç bir şey olmasa barış alperden aldığın katkıyı bu ligde alırsın. Hani barış için tsl performansına göre 30 milyon diyoruz ya.

Cash 20 milyona satılsa niye satıldı diyecek halimiz yok, kiralık vs işlerine girişeceğine getirirsin kanat opsiyonlarından birisi yaparsın. Zarar da etmezsin. Oynatmadığın ndombeleye 3,5 maaş verdin, tsl bekleriyle dalga gececek kapasitede herifin oynayıp kendini gösterme ihtimali olan oyuncu mu zarar yazacak.

Kazıktalar :)

20 milyon eur yarısı 10 m eur Benfica'ya gidecek

kalanı 10m eur yarısı 5 m eur bankalar birliği'ne gidecek

kalan parayla 5 m eur Gedson gibi ayarında topçu bulunabilecek mi :) :) :)
Burada yalnız yarısını sen al yarısını ben alayım olayı olmaz. Rusyada ambargo yok mu yav bendicaya bunlar para gönderebilir mi? Var mı örnekleri ben pek takip etmiyorum, direkt olarak parayı beşiktaş üzerinden gönderirlerse sıçış yaşarlar.
17 milyonun direkt olarak 8,5 milyonuna bb çöker.
Kalan 8,5 milyon euroyu da benficaya gönderirler.
Zart 0 lira. Faiz için gedson satışı.
Diğerini de geçen sene 4,5 milyon euroya almışlar.

Burada yalnız yarısını sen al yarısını ben alayım olayı olmaz. Rusyada ambargo yok mu yav bendicaya bunlar para gönderebilir mi? Var mı örnekleri ben pek takip etmiyorum, direkt olarak parayı beşiktaş üzerinden gönderirlerse sıçış yaşarlar.
17 milyonun direkt olarak 8,5 milyonuna bb çöker.
Kalan 8,5 milyon euroyu da benficaya gönderirler.
Zart 0 lira. Faiz için gedson satışı.
Diğerini de geçen sene 4,5 milyon euroya almışlar.
Kulubun kasasina giren paraya bakilir. Sartlar geregi 17 milyonun yarisini direk Benfica'ya yollamalari gerek yani kaliyor 8.5 elde, o paranin da yarisi BB'ye gidecek. 4.250 kaliyor yani ellerine.

Bu mallar gedsonin yarı parasini benficaya kalan paranin yarısını da BB'ye verdi.. 4 milyon falan kalır ceplerine ..

Gelselerdi bize Yunus + Oliveira+ Teteye bitirirdik işi . Yunus bunlarda maestro olurdu

Bjk, Gedson ve Bahtiyar'ı paket olarak satıyor. İkisi için planlanan rakam 25 milyon euro. Bahtiyar'ı 24, Gedson'u ise 1 milyon euro olarak gösterip Benfica'ya 500 bin euro falan vermeyi planlıyorlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt