Alpay Asma
Şef Gümüş Kıvrım
- 23 Kasım 2008
- 72.740
- 21.751
- 3.553
Uzun yazma kardeşim
Çabamızın adı GS, lütfen boş yapmayalım.
Tşk
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Uzun yazma kardeşim
Elimizde tüm İtalyan takımlarının gözdesi olan 24 yaşında bir oyuncu var. Başka takımın elinde olsa açık arttırmayla satar. Bizde kim 15 milyon cash verecek diye avucumuzu açmış bekliyoruz.
benden pasErencan Yardimciyi alacagimizi dusunuyorum
Sakin olalım rengim tatile gidiyor sonra gelecek.@Ahmet Kolap hani konya otobusundeydi lan bu da mı kolpaydi 2 gündür sevinçten uyuyamiyordum yazıklar olsun sana
Hemşericiliğe hayırSakin olalım rengim tatile gidiyor sonra gelecek.
Banane bappeden madridden yav. Biz madrid kadar zenginmiyiz? Zanyolodan seri şekilde çikilmali, bizde olmadi, villada da olmadi. Taliplisi varken zarar etmeden elden cikarilmaliBu mantıkla real madrid dünyanın en keriz takımı oluyor.
Mbappe ayağını kırsa ne olacak hop madride girecek.
Her ay bir yerini kırıyormuş gibi davranmak acayip
Astral seyehat mi yaptinDuyduklarım doğruysa yer yerinden oynayacak
KazıktalarGedson Fernandes ve Bakhtiyor Zaynutdinov, Zenit'e Satılıyor
Rus ekibi Zenit, Beşiktaş'tan Gedson Fernandes ile Bakhtiyor Zaynutdinov'u kadrosuna katmaya çok yakın. Beşiktaş, Zenit ile Gedson Fernandes için 17 milyon euro bonservis artı 2 milyon euro bonus karşılığında el sıkıştı. (Bu bedelin %50'si Benfica'ya verilecek.) Zenit, Bakhtiyor Zaynutdinov...www.gscimbom.com.tr
Yav neyin zararı adamın bonservisinin yarısını çıkarmışsın, romaya bu adam için 5 senede senelik 3 milyon vereceksin.Banane bappeden madridden yav. Biz madrid kadar zenginmiyiz? Zanyolodan seri şekilde çikilmali, bizde olmadi, villada da olmadi. Taliplisi varken zarar etmeden elden cikarilmali
Burada yalnız yarısını sen al yarısını ben alayım olayı olmaz. Rusyada ambargo yok mu yav bendicaya bunlar para gönderebilir mi? Var mı örnekleri ben pek takip etmiyorum, direkt olarak parayı beşiktaş üzerinden gönderirlerse sıçış yaşarlar.Kazıktalar
20 milyon eur yarısı 10 m eur Benfica'ya gidecek
kalanı 10m eur yarısı 5 m eur bankalar birliği'ne gidecek
kalan parayla 5 m eur Gedson gibi ayarında topçu bulunabilecek mi![]()
![]()
![]()
Kulubun kasasina giren paraya bakilir. Sartlar geregi 17 milyonun yarisini direk Benfica'ya yollamalari gerek yani kaliyor 8.5 elde, o paranin da yarisi BB'ye gidecek. 4.250 kaliyor yani ellerine.Burada yalnız yarısını sen al yarısını ben alayım olayı olmaz. Rusyada ambargo yok mu yav bendicaya bunlar para gönderebilir mi? Var mı örnekleri ben pek takip etmiyorum, direkt olarak parayı beşiktaş üzerinden gönderirlerse sıçış yaşarlar.
17 milyonun direkt olarak 8,5 milyonuna bb çöker.
Kalan 8,5 milyon euroyu da benficaya gönderirler.
Zart 0 lira. Faiz için gedson satışı.
Diğerini de geçen sene 4,5 milyon euroya almışlar.
Uykuya yattımAstral seyehat mi yaptin