Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Alieren beye he deyin geçin ne söylersen söyle anlamak istemeyip kendi doğrusunu karşısındakine kabul ettirmek için çabalayan bir kardeş yoksa kafayı yakarsınız alieren haklıdır biz bilmiyoruz hicbirsey

Millet sıcaktan dolayı gedsonu nasıl hileli satarım diye tartışır olmuş. Anlıyorum sizi rtaşlar nem sinir stres yapıyor

Jose Mourinho ile görüşen Edin Dzeko, kendisine gelen teklifleri reddederek 1 yıl daha Fenerbahçe'de kalma kararı aldı. (TRT Spor)

Güzel. Şuayip'i tutamayıp 1 düldül daha alırlarsa hoş olur.
Dzeko'ya bu yaşında kimse 7 milyon vermezdi zaten 1+1 sözleşmesi de var. Fb yıldız santrafor almak için Bats'tan vazgeçecek belli ki. Güzel gelişme.

Benfica çok çakal bir kulüp. Her önlemini almışlardır. fenerin yancısı jk fifa’yı tff gibi zannedip çakallık yapayım derse bedelini ödetirler.

Diyelim ki Bjk Gedson'u satmadı. Oyuncunun kontratı bitti, Gedson bonservisini eline aldı. Benfica zorla Bjk ile Gedson'un sözleşmesini uzattıracak mı?

Ya da Bjk Tottenham'ın N'dombele'ye yaptığı gibi oyuncunun sözleşmesini feshetti. Benfica ne diyebilir
Gedson un elinde bonservisinin % 50 si kalır. Sözleşmesini fesih ederse de bonservisinin tamamını almak için Benfica ya istediği parayı ödemek zorunda kalır. Söylediğin gibi olsa Benfica sonraki satıştan %50 pay ile bonservisinin tamamını eziklere verirdi. Neden bonservisin yarısını verdi bunlara? Bunu bir düşün bence... Böyle inelikler yapabileceklerini düşünmedi mi Benfica yaparken satışı? Bu kadar mı salaklardı en fazla satış yapan takımlardan birisi olan Benfica nın yöneticileri?

Yineliyorum bu adam ortaklık malı. 1 milyona satış yapacağım diyorsan Benfica nın onayını almak zorundasın. Benfica 1 milyonu sana ben veriyorum derse de öncelik hakkı onun olur. Olursa bu transfer görürsün olacakları...

Gedson un elinde bonservisinin % 50 si kalır. Sözleşmesini fesih ederse de bonservisinin tamamını almak için Benfica ya istediği parayı ödemek zorunda kalır. Söylediğin gibi olsa Benfica sonraki satıştan %50 pay ile bonservisinin tamamını eziklere verirdi. Neden bonservisin yarısını verdi bunlara? Bunu bir düşün bence... Böyle inelikler yapabileceklerini düşünmedi mi Benfica yaparken satışı? Bu kadar mı salaklardı en fazla satış yapan takımlardan birisi olan Benfica nın yöneticileri?

Yineliyorum bu adam ortaklık malı. 1 milyona satış yapacağım diyorsan Benfica nın onayını almak zorundasın. Benfica 1 milyonu sana ben veriyorum derse de öncelik hakkı onun olur. Olursa bu transfer görürsün olacakları...
jk gedsonu aldığında Satışta benficanın söz hakkı var diyorlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Hatta 10 m euro üzeri yapılan her teklifte benficanın jk onayına gerek kalmadan satışı onaylama durumu da vardı sanırım

jk gedsonu aldığında Satışta benficanın söz hakkı var diyorlardı zaten yanlış hatırlamıyorsam. Hatta 10 m euro üzeri yapılan her teklifte benficanın jk onayına gerek kalmadan satışı onaylama durumu da vardı sanırım
Gitsin de bakalım ne olacak 1 milyonmuş... Analarından emdikleri sütü burunlarından getiriyorlar mı getirmiyorlar mı görürüz. Zaten şikeciler bir de adları transfer şikesine bulaşsın da göreyim...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt