Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bats’a 5 verelim demiyorum ama Sefere 1 kiralama 2,2 maaş; Vinicius’a yarım sezon için 0,6 kira+0,6 maaş; Bakambu’ya 0,7 kira+1,5 maaş ödedik. Hiçbirinden de katkı alamadık. Az vereceğiz diye parayı çöpe attık 2 yıldır. Bu sene aynı hata yazılmaz umarım

Bats’a 5 verelim demiyorum ama Sefere 1 kiralama 2,2 maaş; Vinicius’a yarım sezon için 0,6 kira+0,6 maaş; Bakambu’ya 0,7 kira+1,5 maaş ödedik. Hiçbirinden de katkı alamadık. Az vereceğiz diye parayı çöpe attık 2 yıldır. Bu sene aynı hata yazılmaz umarım
Bakambu ya kira ödemedik ki... Hatta 4.5 milyona da sattık...

İkisini bir arada rahatlıkla oynatırsın. Zaha - İcardi - Bats 4-3-3’te oynatırsın.
Okan hoca diziliş olarak inanılmaz net bir görüntü çiziyor. Eğer maç çok sıkışmamışsa çift forvet denemiyor bile yani Batshuayi ve Icardi'yi düzenli şekilde beraber oynatma ihtimali yok denilebilir bence. Gerçi 4-3-3 demişsin ama Batshuayi'nin kanatta oynadığını pek görmedim böyle bir düşünce olacağını da sanmıyorum. Icardi geçen sezon sakatlığı olmasına rağmen 2-3 maç hariç hepsinde 90 dakika oynadı eğer Batshuayi gelirse tüm sezon yedekten öteye geçemez.

Batshuayi 2. forvet olmak için fazla iyi, Icardi varken 11 oynayacağı maç sayısı bir elin parmağını geçmez daha uygun profilde ve genç bir forveti tercih ederim açıkçası.
Alakası yok işte şampiyonlar ligi formatı değişti maç sayısı arttı icardi gerekirse şampiyonlar ligi maçları varken ligte kulübede oturup dinlenecek böyle forvet alacaksın diyelimki 3.hafta icardi sakatlandı 3 ay yok ne yapacağız

2 tane üst düzey santrfor şart batshuayi olmasa geçen sene fener ikinci yarı başında havlu atardi

Okan hoca diziliş olarak inanılmaz net bir görüntü çiziyor. Eğer maç çok sıkışmamışsa çift forvet denemiyor bile yani Batshuayi ve Icardi'yi düzenli şekilde beraber oynatma ihtimali yok denilebilir bence. Icardi geçen sezon sakatlığı olmasına rağmen 2-3 maç hariç hepsinde 90 dakika oynadı eğer Batshuayi gelirse tüm sezon yedekten öteye geçemez.
İcardi 2 sezondur da sezon içinde kafa izinlerine çıkıyor. Kaldı ki bazı maçlarda Mertensi de dinlendirmen gerekecek. Mertens zaten OS’de üstün olduğumuz her maç 2.forvet gibi oynuyor.

Pres oyununu en iyi oynayabileceğin forvet ligde Batshuayi. Yedek forvetin as forvetinin yarısı kadar bile iyi olmadığı için iki senedir uğraşıp duruyorsun.

İcardi 2 sezondur da sezon içinde kafa izinlerine çıkıyor. Kaldı ki bazı maçlarda Mertensi de dinlendirmen gerekecek. Mertens zaten OS’de üstün olduğumuz her maç 2.forvet gibi oynuyor.

Pres oyununu en iyi oynayabileceğin forvet ligde Batshuayi. Yedek forvetin as forvetinin yarısı kadar bile iyi olmadığı için iki senedir uğraşıp duruyorsun.
Aynen öyle zaten ligte ne kadar az oynarsa icardi sakatlanma riski de okadar azalır bizim lig kasap dolu

Dediğin gibi mertens yerinde kullanılabilir pres gücü yüksek oyuncu her türlü isterim is yapar da

Bonservis yerine kira yazmışım da satışta 4,5 olayına inanmıyorum; fener satışları gibi demiştim. Betis sıkıştığı için piyango vurdu da o kadar değil hoca.
Aga yarısı bb ye gidecekken niye yüksek göstersinler? Geçen hoca da yayında bakambudan iyi gelir elde ettik. Hiç beklemiyorduk dedi. Palavra olsa o da unuturdu rakamı falan...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt