Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hlozek çok kafama yatıyor. Hem Mertens yerinde ilk 11'de oynar hem de İcardi olmadığında en uçta orada oynar arkasında Mertens olur. Yani hem İcardi'yi yedeklerken hem de onunla birlikte ilk 11'de oynar bu noktada da tarife uyuyor. Yabancı oyuncu sınırı 12 iken bu tarz versatil oyuncu da daha çok işimize yarar. Düşündükçe daha da mantıklı geliyor.

Hlozek çok kafama yatıyor. Hem Mertens yerinde ilk 11'de oynar hem de İcardi olmadığında en uçta orada oynar arkasında Mertens olur. Yani hem İcardi'yi yedeklerken hem de onunla birlikte ilk 11'de oynar bu noktada da tarife uyuyor. Yabancı oyuncu sınırı 12 iken bu tarz versatil oyuncu da daha çok işimize yarar. Düşündükçe daha da mantıklı geliyor.

gelmez gibi bekirfield

Furkan koçak yine şov yapmis,milli takımda.eger giderse ciddi söverim

Okan hoca diziliş olarak inanılmaz net bir görüntü çiziyor. Eğer maç çok sıkışmamışsa çift forvet denemiyor bile yani Batshuayi ve Icardi'yi düzenli şekilde beraber oynatma ihtimali yok denilebilir bence. Gerçi 4-3-3 demişsin ama Batshuayi'nin kanatta oynadığını pek görmedim böyle bir düşünce olacağını da sanmıyorum. Icardi geçen sezon sakatlığı olmasına rağmen 2-3 maç hariç hepsinde 90 dakika oynadı eğer Batshuayi gelirse tüm sezon yedekten öteye geçemez.

Katilmiyorum renkdas.

Yedek forvetimiz iyi ve guclu olursa girer oynar Gomis gibi. ICardi bence yine benzer bir sezon yasatacak, tamamen hazir olmasi yine zaman alacaktir. Kaldi ki, 3 kulvarda olacagiz. Kupa maci sayisida artiyor. Basari istiyorsak ve Batshuayi'ye bu mesaj dogru verilmisse, sorun cikarmaz. Haa Batshuayi yerine daha farkli bir isim olabilir mi ? Evet.

Yabancı sayısı konusunda sıkıştığımız için doğrudan yedek 9 değilde all-rounder tip oyuncu bakmak gerekiyor. Aslında elimizde böyle bir adam var o da Zaha lakin buradada doku uyuşmadı ve değişim şart yani Zaha gitmeli.

Yapılan transferlere göre bizim yönetimin(Dursun ve Metin başta) niyetini anlarız. Eğer göstermeliklerden başka transfer gelmezse Dursun yukarıdan gelen emir üzerine fenerin yolunu açıyordur. Belki de E. Timur’un tasfiye edilmesinin sebeplerinden biri de budur. Çünkü Erden Galatasaray’ı asla satmaz. Bunu hepimiz biliyoruz. Maalesef aynı şeyi Dursun için kati olarak söyleyemeyiz. Yukarıdan gelen bir isteğe Dursun “siz nasıl münasip görürseniz efendim” derse? Demişse? Gelecek sezon için en büyük endişem bu. Yani bizim yönetimin işbirlikçi olma ihtimali.

Yaşı, ülkesi, mevkisi bunları üst üste koyunca Scout dediğin bu oluyor. Oyun görüşünü de beğendim çocuğun. Böyle hamleler yapmadığımız sürece içlerinden birini parlatıp 20 milyona satamayız.

Boey aldık parlattık sattık. Barış aldık parlattık benzer paraya satacağımızı düşünüyüyorum.
Ee bitti kaldık orada devamı gelmiyor cepten yiyoruz.
İlla bizde kalacak diye de bir kural yok. Versinler hakkını oynatmaya devam etsinler.
Ndombele gibi leşlere, ismi bilindik diye milyonlar bayılmayı 'fırsat' sayan kafalara bunları anlatamıyoruz. Free bonservisle transfer edilen Kaluzinski örneğini, Nuri Şahin' in işi bilmesine örnek olarak defalarca verdim; herhalde o karar vermiştir. Bir miktar bonservis verme imkanı olsa kim bilir ne adamlar bulup getirirdi? Aynı şekilde Buksa' dan da çokça bahsettim...

Menajerler böyle adamları bizimkilere de öneriyordur ama ismi yok diye üzerinde düşünmeye bile değer bulmuyorlardır; hem Sinyor Gardi para da kazanamaz!..İmrenerek izlediğimiz düşük bütçeli kuzey takımlarının ise başlıca politikasıdır...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt