- 20 Mayıs 2011
- 22.058
- 9.469
- 1.623
kürt assignon alak
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
kürt assignon alak
Hiçbirine inanmıyorum da yaprak kımıldasınBu sayfa çok sallayan bir sayfa diye hatırlıyorum.
transfer şifresi mi ahberd
Videodan atletik, fizikli bir beke benziyor ama başarılı olamayacak gibi bir izlenim verdi bana. Gerçi kaynakta Fotomaç imiş.
Anlamadım canım ne demek istedin
29 hazirandan önce kimse gelmeyecek,o zamana kadar uyuBen kacar, transfer olursa beni uyandirin
Oyuncuyu bilmiyorum ama ben de bu profilde bir oyuncu alınmasını istiyorum. Kanat oynayabilen forvet değil de tek/çift forvet ve FA oynayabilecek biri yani. Yedek forvet olarak Erencan veya Bertuğ' a güvenmekten, Kerem A. nu 10 numarada izlemekten filan çok daha iyi bir tercih olacaktır. Kanat bir şekilde hallolur, Oğuz da alınırsa rotasyon idare eder zaten. Şu an için merkez daha önemli. İlk 11 için iki oyuncu transferini yeterli görmek aklı tutulması olur...Hlozek çok kafama yatıyor. Hem Mertens yerinde ilk 11'de oynar hem de İcardi olmadığında en uçta orada oynar arkasında Mertens olur. Yani hem İcardi'yi yedeklerken hem de onunla birlikte ilk 11'de oynar bu noktada da tarife uyuyor. Yabancı oyuncu sınırı 12 iken bu tarz versatil oyuncu da daha çok işimize yarar. Düşündükçe daha da mantıklı geliyor.
Nasıl özledim seni bi bilsen,bütün yorumlarına beğeni verecem,adim dimitri olsun istiyoum artik.Ziyech takım takım falan dolaşmadı yav, Chelsea 40 m euro vermese hala Ajax’ta devam edebilirdi.
Aldıkları süreler bakımından Zaha ile Ziyech muhtemelen takımın en efektif oyuncularıdır btw biri çok iyi bitiriyor en kötü gününde bile diğeri tam bir kilit açıcı.