Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bjkliler tutusmus Gronbaek‘i GS‘ye kaptirmayalim diye

Alalim su cocugu. Hocanin tam istedigi oyuncu.

Gronbaek'i hemen alalım. Kuzeyli adama ekstra soru sormaya gerek yok.

-Neredensin?
-İskandinav yarımadası
-Tamam gel.

X‘te bayagi o tarz yorumlar gördüm.

Adamin instagram profilini de spamlamislar come to bjk, GS‘ye gitme diye

Aylar önce oyuncuyla ilgilendigimiz yazilmisti zaten ama bizimkiler okadar para verir mi bu oyuncu icin soru isareti. Daha Ocak ayinda 10 milyon euroluk teklifi redetmisler üstüne sözlesmesini uzatmislar.

Aynen kardeşim. Kuzeyli. Öz İskandinav. Adı Omar. Soyadı da Elabdellaoui. Kesin Viking soyundan.

Kuzeyli dedik, Kuzey'de doğmuş Faslı buldun örnek verecek. İşte öz kuzeyliler
böyledir. İçinden kötü örnek bulamazsın.

En yeteneksiz, en dümdüz olanını bulup getirsen Linnes çıkar. Oyna dersin aslan gibi oynar. Otur kenarda dersin sesi çıkmaz oturur. İskandinav adamı Yiğittir, merttir.

Aynen kardeşim. Kuzeyli. Öz İskandinav. Adı Omar. Soyadı da Elabdellaoui. Kesin Viking soyundan.

Kuzeyli dedik, Kuzey'de doğmuş Faslı buldun örnek verecek. İşte öz kuzeyliler
böyledir. İçinden kötü örnek bulamazsın.

En yeteneksiz, en dümdüz olanını bulup getirsen Linnes çıkar. Oyna dersin aslan gibi oynar. Otur kenarda dersin sesi çıkmaz oturur. İskandinav adamı Yiğittir, merttir.
Hocam ben kötü birşey demedim adam için yav. Son İskandinavımız o geldi aklıma Mathias Rossla beraber Nelsonu saymazsak. Ayrıca Omar da o vahim olayı yaşayana kadar kendine baya iyi bakan futbolcuydu.

görenbeki

bjkden calalım derim

paramız da var

24 maç 14 gol 3 asist...

K.Thuram + Gronbaek + Senaya = leziz

Oyuncuları ikna edebilirsen 35 yuvarlak bütçeye alabilirsin bence 3ünüde. abzürt maaşta almazlar.

3üde 23 yaşında - sonrasında para kazanabileceğin profiller.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt