- 26 Kasım 2012
- 179.113
- 241.121
- 5.688
O da kim

Naby Oularé - Player profile 25/26
Naby Oularé, 22, from Guinea ➤ Boluspor, since 2022 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €1.00m ➤ * Aug 6, 2002 in Conakry, Guinea

OULARE
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
O da kim
12 yabancıda napcaz bunu yaw. Tipi de hiç 2002 durmuyor. 10 yıl mağarası vardır bunun![]()
Naby Oularé - Player profile 25/26
Naby Oularé, 22, from Guinea ➤ Boluspor, since 2022 ➤ Centre-Back ➤ Market value: €1.00m ➤ * Aug 6, 2002 in Conakry, Guineawww.transfermarkt.com
Ekli dosyayı görüntüle 247923
OULARE
Erken olgunlaşıyor siyahiler12 yabancıda napcaz bunu yaw. Tipi de hiç 2002 durmuyor. 10 yıl mağarası vardır bunun
O herif avrupayı bırakmaz gibi son ana kadar ifb yi bekler onlardan umut kesilirse bize haber yollar isteklerimize gelir @Uğur İz in dedigi gibi. Ama ben bir noktada ifb nin alacagını ve bizden oyuncu alamazlar diye bizede tiyatro izleteceklerini düsünüyorumOpsiyon iki taraflı imiş ve Bats daha fazla ücret istediği için o opsiyonu kabul etmemiş. Yıllık 4-5 civarı istiyor diyorlar. Dzeko ayrılacak haberleri varken durum buydu şimdi bir de Dzeko 7 milyon kazanacağı yer bulamayınca onun da kalma ihtimali çok güçlenmiş. O yüzden Bats işi daha da zora girdi ama Bats bu istediği maşla ancak Arap tarafına gider.
Bu karı sana bu tarifeyi uygular kolpacan
12 yabancıda napcaz bunu yaw. Tipi de hiç 2002 durmuyor. 10 yıl mağarası vardır bunun
Ali turap in bir kaç sene içinde isminin silinecegini düşünüyorum. Özelikle birinci ve ikinci ligimiz de sürekli oynayan gencolari arastirsak daha iyi olur.Ben gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sağ bek yedeği Kaan- Ali Turap, sol beke de yerli bir yedek alınmalı. Dubois'e yabancı hakkı harcanmasına gerek yok diye düşünüyorum. Tabi teklif yoksa yada maaşının yarısını biz ödeyeceksek kalsın o ayrı.
Zaten yorum yapmisBu herifin bi bok bildiği yok sadece yorum yapıyor
evet ligi açan var mı? açayım mı?
Benden mutlusu olamaz ozamanYa sattıysak
başlık aç reis millet görsünDavet kodu: bxDvFF
gerek yokevet ligi açan var mı? açayım mı?
Aceleye ne gerek var daha Şampiyonlar ligi gruplarına kalmadık fırsat kovalayalım.