Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Opsiyon iki taraflı imiş ve Bats daha fazla ücret istediği için o opsiyonu kabul etmemiş. Yıllık 4-5 civarı istiyor diyorlar. Dzeko ayrılacak haberleri varken durum buydu şimdi bir de Dzeko 7 milyon kazanacağı yer bulamayınca onun da kalma ihtimali çok güçlenmiş. O yüzden Bats işi daha da zora girdi ama Bats bu istediği maşla ancak Arap tarafına gider.
O herif avrupayı bırakmaz gibi son ana kadar ifb yi bekler onlardan umut kesilirse bize haber yollar isteklerimize gelir @Uğur İz in dedigi gibi. Ama ben bir noktada ifb nin alacagını ve bizden oyuncu alamazlar diye bizede tiyatro izleteceklerini düsünüyorum

Ben gitmesi gerektiğini düşünüyorum. Sağ bek yedeği Kaan- Ali Turap, sol beke de yerli bir yedek alınmalı. Dubois'e yabancı hakkı harcanmasına gerek yok diye düşünüyorum. Tabi teklif yoksa yada maaşının yarısını biz ödeyeceksek kalsın o ayrı.
Ali turap in bir kaç sene içinde isminin silinecegini düşünüyorum. Özelikle birinci ve ikinci ligimiz de sürekli oynayan gencolari arastirsak daha iyi olur.

Aceleye ne gerek var daha Şampiyonlar ligi gruplarına kalmadık fırsat kovalayalım.

Okan hocam bugün henüz röportaj vermedi mi yav? Boş mu geçiyor bugünü?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt