Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Avrupa'da başarı da kesmiyor mesela beni. 10 senede bir kendimizi gösterip piyasadan çekiliyoruz. Sürdürülebilir başarı olması lazım. Onun için çok yolumuz var. 1-2 senede olacak iş değil. Biz emeklemeden koşmak istiyoruz. Okan Buruk kaldıkça gelişmeye devam edeceğimizi düşünüyorum. Erden Timur da birkaç seneye döner zaten. Mevcut yönetim kör göze parmak bu yapıyı yıkmaya kalkarsa tabi bizden bir şey olmaz noktasına gelebilirim.
işte ben de onu diyorum.

sürdürülebilir avrupa başarısı için, yönetim-futbolcu-taraftar üçlüsü olmalı. tam bunu yakalamıştık, yönetim işi parçalandı. ve bunu düşman yapmadı sen kendi içinde yaptın.

bak göreceksin, bu sezon sonu ne icardi kalacak ne torriera.

göz göre göre büyük yazık oldu bence.

işte ben de onu diyorum.

sürdürülebilir avrupa başarısı için, yönetim-futbolcu-taraftar üçlüsü olmalı. tam bunu yakalamıştık, yönetim işi parçalandı. ve bunu düşman yapmadı sen kendi içinde yaptın.

bak göreceksin, bu sezon sonu ne icardi kalacak ne torriera.

göz göre göre büyük yazık oldu bence.
Bu da fazla paranoyakça geliyor yav. Her şeyi çok uçlarda yaşıyoruz. Bizim karışıklıklarımız zaten dış sebeplerle olmuyor çoğunlukla. Bununla yaşamayı öğrendim artık.

bunlar orta saha alamaz sezona başlarkende süpriz torreira satışı gelir biz bu filmi izledik

Ben malımı bilirim

ne olacaktı adam milli takım kampındayken arada trasnfer mi bağlayacaktık 2 3 günde ....

"hamleler zorlaştı" - bu adamlar şu şekilde para kazanarak hayatlarını sürdürüyor çok komik ya.

basit telefon dolandırıcıları ile aynı kafa tamamen.

ne olacaktı adam milli takım kampındayken arada trasnfer mi bağlayacaktık 2 3 günde ....

"hamleler zorlaştı" - bu adamlar şu şekilde para kazanarak hayatlarını sürdürüyor çok komik ya.

basit telefon dolandırıcıları ile aynı kafa tamamen.
Asıl mesele euro 24’ün başlayacağını kimse bilmiyor muydu

Ahkam kesiyorlardı kem küm diye

Erden’in iş bitiriciliğini daha çok arayacaklar. Günün sonunda da kendilerine laf ettirmemek için sokacaklar kontratları.

Ne hikmetse GS dışında tek kariyeri olmayan über futbol direktörümüzün en sevdiği iş de budur.

Torreira bizle ismi geçen orta sahaların acaba hangisine takım arkadaşı olarak gidecek

dursun%C3%B6zbek-galatasaray.gif

Mazraoui Sanchez Abdülkerim Köhn

Torreira Thuram/Kocaci/Fofana

Ziyech Mertens BAY

İcardi

CL playoffa boyle cikalim insallah

25 verecekler bi de ustune pay verecekler ha :asd:
Zaniolo hala İtalyan futbolunun en gözde oyuncularından biri. Hem yaşı genç hem hücum oyuncusu hem de İtalyan.

Şu özellikleri taşıyan bir topçu 2 sene maç oynamasa bile Avrupa futbolunda etiketi 25 milyondan başlar tabi satmasını bilene..dursun ve çevresine kalsa 15 milyonu gören ilk resmî teklifte satarlar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt