Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bu çocuğa 30 m euro verdi Milan, süre bile vermedi doğru düzgün.

Sonra bundan bir halt olmaz demedi, verdi güzel bir sistem takımına hop çıkardı yatırımı.

Mesela gerekirse para vererek, oynama şartıyla Alanya’ya kiralasaydık Cicaldau’yu, kesin parlatırdı kendini oradan.
Bizde mallık baki ya.
Bazen futbolun Galatasaray Genel kurul üyelerini yaşatma derneği olarak faaliyetini sürdüğünü düşünüyorum.

Soumare Fofana gibi bir hype ile EPL yapmıştı diye hatırlıyorum. Hedefimiz bu tip oyuncular olmalı. Oralarda denenmiş ama yer edinmemiş, yeterince genç. Fransız altyapılı fizikli vs.
olur mu böylesi?
1718444904298.webp

Bu çocuğa 30 m euro verdi Milan, süre bile vermedi doğru düzgün.

Sonra bundan bir halt olmaz demedi, verdi güzel bir sistem takımına hop çıkardı yatırımı.

Mesela gerekirse para vererek, oynama şartıyla Alanya’ya kiralasaydık Cicaldau’yu, kesin parlatırdı kendini oradan.
50 macta 14 gol 11 asist yapmis , bazi futbolcular tam sistem futbolcusu bir puzzle'in dogru parcasi oldugu takdirde cok verimli oluyorlar bunun gibi.

Trabzonspor, Hatayspor’da başarılı bir sezon geçiren Dele Bashiru’yu gündemine aldı.

Oyuncunun sözleşmesinde ‘2 milyon Euro’ya Türkiye içi serbest kalır’ maddesi bulunuyor.

Chelsea altyapısına çökmediğimiz her sene yanlış yapıyoruz.
Bu herifler dünya üzerindeki yetenek ağı ve akademi anlamında en uç nokta.

Hiç bir şey yapamıyorsak şuradan 2 tane velet indir barış gibi seviye atlatır düzenli bir gelir elde edersin.

Çamaşır makinesi diye dalga geçtikleri Kevin Campbell ölmüş. Rip

Alacakları bir sağbekle bir orta saha. 10 numarayı falan da geçtim.
Yok Euro 2024 yok bariyerler falan diye ısmarlama haber yaptırıp bahanelere sığınacaklarsa birşey yapamayacaklarsa ne diye yönetime aday olup milletin önünü kapadınız ?

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt