Nedim Tokuyucu
İmparator
- 20 Ocak 2010
- 93.422
- 72.966
- 5.188
Ben bugün bir haber aldım
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İlk maçında çok güzel kesmişti ceza sahasına mesela zahayı izliyorum mesela itin bi yerine sokuluyor ama 8-9 asisti yenmiş adamınÖn tarafta topun kıymetini de biliyor,adanademir,icerdeki bayern ve bjk maçları müthişti
üfleBen bugün bir haber aldım
Zahanin çok asisti yendi,ve iyi oynarken kesildi.okan hocanın hatasi keremi erkenden kesmemek,yormak ve zahayi iyiyken kesmekti.İlk maçında çok güzel kesmişti ceza sahasına mesela zahayı izliyorum mesela itin bi yerine sokuluyor ama 8-9 asisti yenmiş adamın
Kesinlikle keremi erken kesseydi taraftarın öfkesinde dinecekti çocuğa ateşten gömleği giydirip sahaya saldılar keremi sonuç hüsran oldu hem zahayı tribe soktuk hemde keremle taraftarın arası açıldıZahanin çok asisti yendi,ve iyi oynarken kesildi.okan hocanın hatasi keremi erkenden kesmemek,yormak ve zahayi iyiyken kesmekti.
Bitmiş
tahmin etmiştim. h.oBitmiş
Profil fotonu Ciro yapSergen Zeren:keramettin tanriverdi kaçar,o kovalar.keramettin bey tek bir alinti yapip cevap verse,mutlu olur.ama keramettin bey asla yuz vermez
En güzelini bulup yaparımProfil fotonu Ciro yap
İyi oyuncularTata ve Zehe
Tam Unuttun sanmıştımEfe akman ve ali turap artik a takim oyuncusu olduğu icin onlari saymıyorum.Altyapıdan kampa alınsın istediklerim:vincent bayindir(merak ettigimden),berk kizildemir,furkan kocak,berat lus,yalin dilek veya ada yüzgeç
Bu sene hiç izlemedim zaten,adını yazdıklarım ve sagbek ogulcan yancel çok muhim duruyor.ogulcan 2009luTam Unuttun sanmıştım
8 noOkan Hoca ceza sahasına arada koşu yapacak ayağı temiz dinamik ve ikili mücadelerde sert bir 6 no istiyor. Meloyu düşün ilk sezon 10 tane yazdı (penaltılar da var biliyorum) Fernando da yazıyordu fırsat buldukça.
McTominay sırf bu sezon 10 gol 3 asist yaptı
Hamza ayrılıyor diyorlar sergEfe akman ve ali turap artik a takim oyuncusu olduğu icin onlari saymıyorum.Altyapıdan kampa alınsın istediklerim:vincent bayindir(merak ettigimden),berk kizildemir,furkan kocak,berat lus,yalin dilek veya ada yüzgeç