Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Konuyla ilgili sadece şu detayı verebilirim.hayat arkadaşı forumdan birisi mi?
Hayırlı olsun düğüne gelirim para takmam. Pasta ve limonatami yer giderimDuyuru : Feramuz Kayalar isimli üyemiz dün akşam itibarıyle hayat arkadaşına evlenme teklif etmiştir.
Çiftimizin düğünü 2025 temmuz gibi planlanmaktadır.
Yok 20Ziyech 31 yaşındaymış yav aklımda 26 27 kalmış.
Abin de 31Ziyech 31 yaşındaymış yav aklımda 26 27 kalmış.
Seni 2 de durduran neOğuz Aydın'a 2 milyon eurodan fazlasını ödemek israftır.
Allah’ın cimrisi neye harcıyon bu paralarıHayırlı olsun düğüne gelirim para takmam. Pasta ve limonatami yer giderim
Gel barış abinin elini öp. Harclik verecem sana. Balıkçılar çarşısında olacagimAbin de 31
Altın alıyorum yastık altına atıyorum. Arada borsa da yapiyorumAllah’ın cimrisi neye harcıyon bu paraları
Abi eğer furkan kocak kampa alinirsa ve süre alırsa acaba twitter adresimizden paylaşım yapıp ilgi odağı olmasını sağlar miyiz,murat urhan paylaşsa iyi olurdu,pr icinBu arada bazı algılara kurban gitmeyelim Ziyech ilk fener maçında Ferdi’yi hiç çıkarmadı üstüne defansif olarak da iyi katkı yaptı.
İkinci maçta çok kötüydü ama takım da çok kötüydü.
Doğru kullanımda yine önemli katkılar verebilir yeterki takıma ait hissetsin ve buna bağlı iyi çalışsın bu sene.
50 yaşına geldin hala ne birikimi ya, az kendine harca paralarıAltın alıyorum yastık altına atıyorum. Arada borsa da yapiyorum
Bizdeki gibi bi sezon hiç yaşamadı,leminadaki ve falcaodaki oldu resmenZiyech 31 yaşındaymış yav aklımda 26 27 kalmış.
Barış dedem birinci dünya savaşını görenlerden misin sendeGel barış abinin elini öp. Harclik verecem sana. Balıkçılar çarşısında olacagim
Oğuzhan ağabeyimAbin de 31