- 5 Eylül 2014
- 80.065
- 62.697
- 4.283
tivit atarak mıo başkanı
![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
tivit atarak mıo başkanı
![]()
isim alalım. ben isim verdimEmrah'ın kötü oynayan topcuları durmadan sivazlamasi canımı sıkıyor. Orayı duzeltirse anlaşırız.
Kiskancliktan kudurdu basarinin kendisinin gozukmemesi sayesinde geldigini fark etmedi tam tersi kerameti de kendinden sandiBaşkanlığı salmasa da olurdu ya, arka planda kalmalıydı. Yanak mevzusuyla başlayan ve saçmalamada doruğa ulaşan bir dönem yaşattı bize yine.
Emrah'ın kötü oynayan topcuları durmadan sivazlamasi canımı sıkıyor. Orayı duzeltirse anlaşırız.
Okan hocaya biat edip, DÖ düşman olacak. başka şartım yok
Kotu oynayan her oyuncu. Mesela icardi kötü haldeydi onu bile savundun. Kerem akturkte oyle onuda savundun. İcardiyi seviyorum o baskaisim alalım. ben isim verdim
Keremi falan diyordurisim alalım. ben isim verdim
kendisi de eleştirelecek ve ağlayarak günlüğüne yazacak. Hele bir Gs menfaatini kenara koysun.Simdiden erdene acik acik sallamaya basladi utanmaz adam ya
Burasi gs elestiriye acik ve seffaf olmalisiniz
Transferin basinda hep ben vardim herkes bana bagli calisti bilmemne
İkisi de sahada ardını yırtarak takımı şampiyon yapanlardan.Kotu oynayan her oyuncu. Mesela icardi kötü haldeydi onu bile savundun. Kerem akturkte oyle onuda savundun. İcardiyi seviyorum o baska
Yeni hedefinin Okan olacağını söylemiştim FT ve Erden’den sonra.
Daha beterlerini de yapacaktır sezon içerisinde, FT ve Erden gidince kına yakanlar Okan’ı da gittikçe itibarsızlaştırınca kına yakarlar.
Ne dion yaw ne alakanoldu ben dün 28'lik ıskartalara para yatırmayalım derken genç yok kimi alacaz tercih etmezler diyordunuz şimdi ödesinler o 2 yıllık topçunun 5 mio maaşını hiç itiraz etmeyecek o vizyonsuz taraftarlar.
Hocamın arkasında mıh gibi durma vaktidir. @Emrah Duvar @Melih Sönmez @Furkan Korkmaz @Hayri Cund @Uğur İz @Sami Karakoç
Sen eksik kal Allah'ın cezası @Barış Savaş