Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
o başkanı

F7ct-GqWsAEFQmn
tivit atarak mı

Başkanlığı salmasa da olurdu ya, arka planda kalmalıydı. Yanak mevzusuyla başlayan ve saçmalamada doruğa ulaşan bir dönem yaşattı bize yine.
Kiskancliktan kudurdu basarinin kendisinin gozukmemesi sayesinde geldigini fark etmedi tam tersi kerameti de kendinden sandi

erdene acik acik sallamaya basladi utanmaz adam ya

Burasi gs elestiriye acik ve seffaf olmalisiniz

Transferin basinda hep ben vardim herkes bana bagli calisti bilmemne

Simdiden erdene acik acik sallamaya basladi utanmaz adam ya

Burasi gs elestiriye acik ve seffaf olmalisiniz

Transferin basinda hep ben vardim herkes bana bagli calisti bilmemne
kendisi de eleştirelecek ve ağlayarak günlüğüne yazacak. Hele bir Gs menfaatini kenara koysun.

noldu ben dün 28'lik ıskartalara para yatırmayalım derken genç yok kimi alacaz tercih etmezler diyordunuz şimdi ödesinler o 2 yıllık topçunun 5 mio maaşını hiç itiraz etmeyecek o vizyonsuz taraftarlar.

Yeni hedefinin Okan olacağını söylemiştim FT ve Erden’den sonra.

Daha beterlerini de yapacaktır sezon içerisinde, FT ve Erden gidince kına yakanlar Okan’ı da gittikçe itibarsızlaştırınca kına yakarlar.

Bunun babası kesin Haldun artık eminim. Bu kadar düşmanlık başka açıklanamaz

Höjberg ,Bariş Alper tarzı tam bir joker; Okan Hoca'nın çok isteyeceği ve verim alacağı profil.Sağ bek, sol bek, 6-8 orta saha, zorlarsan kanat bile oynar. Üstelik de kuzeyli.

Bize harcadığı mesaiyi takımına harcasaydı keşke en azından 1 şampiyonluğu vardı şimdiye gerçekten çok enteresan bir kişilik

noldu ben dün 28'lik ıskartalara para yatırmayalım derken genç yok kimi alacaz tercih etmezler diyordunuz şimdi ödesinler o 2 yıllık topçunun 5 mio maaşını hiç itiraz etmeyecek o vizyonsuz taraftarlar.
Ne dion yaw ne alaka :asd:

Hojbjergin gelmesini istiyor isek 5 maaşa mı gelsin dedik

Hojbjerg-Bissaka dan biri için 8-10 milyon bonservis verilecekse, tercihim net Bissaka olur. İsmi geçen sağbeklerden hiçbiri Bissaka' ya yaklaşamaz bile ve onlar için de ciddi bonservis bedelleri söz konusu. Hojberg' in tam aradığımız profilde oyuncu olduğu şüpheli; konuşulanlar arasında daha iyileri var, hiç ismi geçmeyen birileri de daha uygun maliyetle pekala bulunabilir...

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt