- 29 Ocak 2011
- 45.809
- 17.284
- 2.748
Cafer kulübü batıracaksın az akıllı olNe dion yaw ne alaka
Hojbjergin gelmesini istiyor isek 5 maaşa mı gelsin dedik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Cafer kulübü batıracaksın az akıllı olNe dion yaw ne alaka
Hojbjergin gelmesini istiyor isek 5 maaşa mı gelsin dedik
Barış a saplanması için kampanya yürütmemiz lazım.Hocamın arkasında mıh gibi durma vaktidir. @Emrah Duvar @Melih Sönmez @Furkan Korkmaz @Hayri Cund @Uğur İz @Sami Karakoç
Sen eksik kal Allah'ın cezası @Barış Savaş
Kendini aklama çabaları ya onlar. Kendisinin ve Metin’in hiç bir şey yapmadığını kabul edip oturmayı tercih etmesini beklemezdim zaten.Kiskancliktan kudurdu basarinin kendisinin gozukmemesi sayesinde geldigini fark etmedi tam tersi kerameti de kendinden sandi
erdene acik acik sallamaya basladi utanmaz adam ya
Burasi gs elestiriye acik ve seffaf olmalisiniz
Transferin basinda hep ben vardim herkes bana bagli calisti bilmemne
Ula ben tr sartlarinda 2den maas kimseye verilmesin diyen adamim normalde ben mi batiracamCafer kulübü batıracaksın az akıllı ol
3.3 te niye durdun lanHojbjerg 8-9 bonservis 3.3 maaş falan okey bence
Fazlasi cenk ergunun cebine girior demektir
3 yazcaktim yanlis olmus3.3 te niye durdun pan
%100Hocamın arkasında mıh gibi durma vaktidir. @Emrah Duvar @Melih Sönmez @Furkan Korkmaz @Hayri Cund @Uğur İz @Sami Karakoç
Sen eksik kal Allah'ın cezası @Barış Savaş
as roma ya döndük iyice. Borussia Dortmund dışında yıllardır tırt kitleri pumanınCok kotu
Seneye güzel bi sezon olacak,şimdiden belirteyimKendini aklama çabaları ya onlar. Kendisinin ve Metin’in hiç bir şey yapmadığını kabul edip oturmayı tercih etmesini beklemezdim zaten.
Yarın hatalı işler yapınca da çıkıp eleştirileri göğüslemeyecektır. Kaçacak delik arar muht
Ben mevcut gelirlere en ufak ekleme yapabilirlerse dahi artı sayacağım ama gelişimi bırak gerileme bekliyorum her kalemde.