Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Kiskancliktan kudurdu basarinin kendisinin gozukmemesi sayesinde geldigini fark etmedi tam tersi kerameti de kendinden sandi

erdene acik acik sallamaya basladi utanmaz adam ya

Burasi gs elestiriye acik ve seffaf olmalisiniz

Transferin basinda hep ben vardim herkes bana bagli calisti bilmemne
Kendini aklama çabaları ya onlar. Kendisinin ve Metin’in hiç bir şey yapmadığını kabul edip oturmayı tercih etmesini beklemezdim zaten.

Yarın hatalı işler yapınca da çıkıp eleştirileri göğüslemeyecektır. Kaçacak delik arar muht

Ben mevcut gelirlere en ufak ekleme yapabilirlerse dahi artı sayacağım ama gelişimi bırak gerileme bekliyorum her kalemde.

Kulübümüzün içindeki bazı şahıslar, kişisel menfaatleri uğruna kulübün kendi evlatlarını yemeye bu kadar meraklı olunca,
Galatasaray düşmanları bunu fırsat bilip bizi zayıflatmak için zincirin en güçlü halkalarını bir bir hedef göstermeye devam edecek.

Hojberg 5 milyonluk topçu değil kazıklanmanın anlamı yok gelmiyorsa gelmez

Hojbjerg 8-9 bonservis 3 maaş falan okey bence

Fazlasi cenk ergunun cebine girior demektir

Yalnız köhnun ortasahada ve ön tarafta topu kazandırdiktan sonra attığımız o kadar cok gol varki,presi ve adam tutması iyi.adanademir macnda abdulkerimin kurbanı oldu,fb macinda muslera nin.bunun dışında güzel bi sezon gecirdi.ic sahada rize,sivas,alanya deplasmani,bjk deplasmani,son konya maci derken, geneli iyi.

Her yil taraftarlardan milyon tane efsane tasarim cikarken neden israrla y gibi formalar yapiyorlar hayatimda en anlam veremedigim sey olabilir

Kendini aklama çabaları ya onlar. Kendisinin ve Metin’in hiç bir şey yapmadığını kabul edip oturmayı tercih etmesini beklemezdim zaten.

Yarın hatalı işler yapınca da çıkıp eleştirileri göğüslemeyecektır. Kaçacak delik arar muht

Ben mevcut gelirlere en ufak ekleme yapabilirlerse dahi artı sayacağım ama gelişimi bırak gerileme bekliyorum her kalemde.
Seneye güzel bi sezon olacak,şimdiden belirteyim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt