Transfer Nöbeti #2 | 2024 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Batshuayi konusunda soru işaretim yok son 2 senedir yedek forvetlere bakınca Seferovic, Bakambu, Viniscius bunlara göre daha fazla katkı verir + Mertens gibi bir vatandaşı var.

Mesela Gomis geçen sene yedekten gelip gayet iyi iş yapmıştı o tarz olsa bile yeter.
Transfer haberi gelince belirmişsin hosgeldin reis :asd:

Bats’a hala inanamıyorum Ali Koç elinizden aldık demek için danışıklı dövüş yapıyor gibi geldi bana. Bats Mou ile çalışmayı isteyecektir.

Suyun karşı tarafının gazetecileri bizimkileri gazlıyor havası var

Batshuayi konusunda soru işaretim yok son 2 senedir yedek forvetlere bakınca Seferovic, Bakambu, Viniscius bunlara göre daha fazla katkı verir + Mertens gibi bir vatandaşı var.

Mesela Gomis geçen sene yedekten gelip gayet iyi iş yapmıştı o tarz olsa bile yeter.
+
Fener’in yeni alacağı santrafor ve Dzeko için baskı yaratır. Alamasak da bu saatten sonra forvet hatlarını sabit tutmuş olacaklar; takviye alanlarını daraltacak. Her türlü win-win bakmak lazım

Acil batsuayi saz mı caz mı skills edit gelmeli

Inlesin Tüm Ülke Zaferinle Şanlı GALATASARAY

ÖNCE BATSUAYİYİ ALDIK

SIRA YELLOWDA

FutsHaber on X: Ali Koç, Fenerbahçe - Trabzonspor maçına Fenerbahçe Beko  maskotu Yellow'u davet etti. https://t.co/h80ySy1RSo / X

Aslında lüzumsuz değil tabi, kadro rotasyonu için önemli ancak muhtemelen sağ bek ve orta saha adayları zor isimler. Kampa dahi yetişeceğini düşünmüyorum ben.
Gecen sezon da en önemli mevki orta sahaydi sona biraktik dona kaldik

Ayni hatayi yapmayalim diyorum. Ne olursa olsun önce sag bek ve orta saha alinmali

Sonra paramiz kalmadi cart curt yapiliyor

Icardi Batshuayi birlikte oynayamaz son 10-15 dakika sıkışan maçlarda ceza sahasında mixer olarak kullanılır.
Ama bu görev için baya maliyetli bir oyuncu
Neden oynamasın altı üstü TR ligi bal gibide oynar basaksehirde hoca 4 4 2 oynadi ayrıca batshuayi baya savunma yapan oyuncu ne zaman dzeko yerine oynasa fener hep daha rahat maç kazandi

Gecen sezon da en önemli mevki orta sahaydi sona biraktik dona kaldik

Ayni hatayi yapmayalim diyorum. Ne olursa olsun önce sag bek ve orta saha alinmali

Sonra paramiz kalmadi cart curt yapiliyor
Sona kalmamalı tabi ama Hojbjerg-Fofana-Sofyan gibi isimler hem pahalı hem zor. Bakalım, gönül ister güzelce çözülsün bu durum ama zor olacak gibi duruyor

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt