Faruk Özkul
10 Numara!
- 7 Eylül 2009
- 19.832
- 11.031
- 2.338
Hangisi hatipoglu ki
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hangisi hatipoglu ki
Transfer haberi gelince belirmişsin hosgeldin reisBatshuayi konusunda soru işaretim yok son 2 senedir yedek forvetlere bakınca Seferovic, Bakambu, Viniscius bunlara göre daha fazla katkı verir + Mertens gibi bir vatandaşı var.
Mesela Gomis geçen sene yedekten gelip gayet iyi iş yapmıştı o tarz olsa bile yeter.
+Batshuayi konusunda soru işaretim yok son 2 senedir yedek forvetlere bakınca Seferovic, Bakambu, Viniscius bunlara göre daha fazla katkı verir + Mertens gibi bir vatandaşı var.
Mesela Gomis geçen sene yedekten gelip gayet iyi iş yapmıştı o tarz olsa bile yeter.
Monaco aldı diye biliyorum.Lamina camara ile sarsınlar 25e
Soralim @Barış SavaşBatsuhuayi rahat bir 35 var bence
Hoşbulduk sosyal medya hiç takip etmedim foruma girince yazılanlardan gördüm.Transfer haberi gelince belirmişsin hosgeldin reis![]()
Bonservisi ajax'da. 13 verip aldılar geçen sene.Lamina camara ile sarsınlar 25e
Öyle deme, Dünya hali. Terim hazretleri senin gibi düşündü, Çipe' yi kaleciden saydı diye ligden düşüyorduk az kalsın...Gökhan için yedek kaleci olarak çok da olumsuz değilim bu arada...Maks 3 mac oynayacak adam için yangın yapmaya değmez Barisim
16 vermişler, 1 temmuzda da 13e metze geri sarmışlar.Bonservisi ajax'da. 13 verip aldılar geçen sene.
Gecen sezon da en önemli mevki orta sahaydi sona biraktik dona kaldikAslında lüzumsuz değil tabi, kadro rotasyonu için önemli ancak muhtemelen sağ bek ve orta saha adayları zor isimler. Kampa dahi yetişeceğini düşünmüyorum ben.
Neden oynamasın altı üstü TR ligi bal gibide oynar basaksehirde hoca 4 4 2 oynadi ayrıca batshuayi baya savunma yapan oyuncu ne zaman dzeko yerine oynasa fener hep daha rahat maç kazandiIcardi Batshuayi birlikte oynayamaz son 10-15 dakika sıkışan maçlarda ceza sahasında mixer olarak kullanılır.
Ama bu görev için baya maliyetli bir oyuncu
Sona kalmamalı tabi ama Hojbjerg-Fofana-Sofyan gibi isimler hem pahalı hem zor. Bakalım, gönül ister güzelce çözülsün bu durum ama zor olacak gibi duruyorGecen sezon da en önemli mevki orta sahaydi sona biraktik dona kaldik
Ayni hatayi yapmayalim diyorum. Ne olursa olsun önce sag bek ve orta saha alinmali
Sonra paramiz kalmadi cart curt yapiliyor
Onu bilmiyordum metz dolandirmis ajax'ı.16 vermişler, 1 temmuzda da 13e metze geri sarmışlar.
Gecen sezon ayni şey gunay için de söyluyordukligde bu sene en yüksek kurtarış yüzdesi olan 2.kaleci, 1.muslera