- 2 Temmuz 2011
- 132.636
- 55.579
- 5.338
14 yabanci da tabiki 2 ortasaha alinmali
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
transferleri kim yapıyor
Yani vardır da 15-20 arası miktarı doğrudan bir oyuncuya verebilecek bütçemiz yok. 10'a Kadar çıkabiliriz, bir ihtimal 12 13 o da bol taksitli bir anlaşma ile. 15-20 Bandı için biz toplamda iki üç oyuncu almaya çalışırız, bir isme o kadar verebilmek çok zor mevcut kurlarda. Tabi BB anlaşması da var.Yav baslayacam butcemiz yoka. Okadar gelir artirdik sponsorlar kombine store
Ustune cl geliri
Onunda ustune boey satisi
Nerde lan bu paralar?
Sana demiyorum ortaya bir serzeniş
öyle bi durumda batsuayip fbye kacarBu arada yabanci kurali 12'den 14'e yukselirse orta sahaya 1 degil direk 2 tane adam alirdim.
Batshuayi olmazsa baska forvet aliriz bunun 12 veya 14 ile durum degismeyecek.öyle bi durumda batsuayip fbye kacar
bek alabilirlerBu arada yabanci kurali 12'den 14'e yukselirse orta sahaya 1 degil direk 2 tane adam alirdim.
Olmayacak isimlerle ugrasmicaklar ozaman, scout transferi yapsinlar. Fransada fofana gibi orta sahalar kayniyorYani vardır da 15-20 arası miktarı doğrudan bir oyuncuya verebilecek bütçemiz yok. 10'a Kadar çıkabiliriz, bir ihtimal 12 13 o da bol taksitli bir anlaşma ile. 15-20 bandı için bir iki üç oyuncu almaya çalışırız, bir isme o kadar verebilmek çok zor mevcut kurlarda. Tabi BB anlaşması da var.
Ali turapi bi denesek aslında,vincent bayındır da var sagbeke zatenAslında Köhn’le rotasyona girecek bir sol bek de şart
Eleştiri haksız değil üstad. Scout işine girişilebilir ama tabi riskli oluyor. Bakalım, süreci takip edip göreceğiz artık...Olmayacak isimlerle ugrasmicaklar ozaman, scout transferi yapsinlar. Fransada fofana gibi orta sahalar kayniyor
Ts mendyi 3m aldi, tamam uber bi topcu degil ama dombeleye 2.8m maas verene kadar mendy alinabilirdi mesela
Senaya, assignon gibi sagbekler var
Arayan buluyor, bizimkiler duşmuşler yildiz isimli olmayacak topcularin peşine. Tabi alamazsin
zaha elde kalır14 yabancı olursa Dubois tutulabilir hem sağ bek hem sol bek alternatifi olarak