Serdar Ünsal
Berlin Panteri
- 14 Temmuz 2017
- 44.179
- 34.108
- 2.478
Keske SD miz sen olsaydinBu arada yabanci kurali 12'den 14'e yukselirse orta sahaya 1 degil direk 2 tane adam alirdim.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Keske SD miz sen olsaydinBu arada yabanci kurali 12'den 14'e yukselirse orta sahaya 1 degil direk 2 tane adam alirdim.
Cok kafa yoran bir meslek sabahtan aksama kadar oyuncular pesinde kosKeske SD miz sen olsaydin
Hacı Bey hagel aslanım Türk ol adını hacı soyadını bey yapalım
En azindan başimizdakilerinden fazla topcu biliyonCok kafa yoran bir meslek sabahtan aksama kadar oyuncular pesinde kos![]()
salih özcanalınabilecek Türk ortasaha kimler var
İlkay Gündoğanalınabilecek Türk ortasaha kimler var
Alinabilecek demiş reisİlkay Gündoğan
Salih Özcan
Emre Can
alınabilecek Türk ortasaha kimler var
İlkay isterse gelir belkide gelecek bilmiyoruz ki...Alinabilecek demiş reis
52 maç, 10 gol, 3 asist. SS: 2027Sucuku alalim, boylu poslu orta saha. Toreyrayi tamamlar
berkan neyine yetmiyoralınabilecek Türk ortasaha kimler var
Aynı parayı verse imzalardı o herif. Dzekoyu indiremeyince bundan istemişlerdir kallavi bi indirimAnladığım fb yeni teklif yapmamış.ya indirim beklemiş ya da 3 sene aynı paraya sözleşme teklif etmiş.coktan imza atardı diye düşünüyorum batsuayi yoksa,gelmesi çokta mühim değil acikcasi
Barça bırakmaz flick bırakmaz oda gelmez zaten.İlkay isterse gelir belkide gelecek bilmiyoruz ki...
O zaman bize gelmek üzere,halugun dediği gibiAynı parayı verse imzalardı o herif. Dzekoyu indiremeyince bundan istemişlerdir kallavi bi indirim
Demirbay gider ozamanBu arada yabanci kurali 12'den 14'e yukselirse orta sahaya 1 degil direk 2 tane adam alirdim.
Ben sana yardım ederim.Cok kafa yoran bir meslek sabahtan aksama kadar oyuncular pesinde kos![]()