Sami Karakoç
İmparator
- 4 Temmuz 2012
- 97.650
- 109.788
- 4.878
Ts topcularina erenden sonra daha ilimliyim acikcasu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Yanlış takımda olan her iyi oyuncu uyar Ts olması şart değilTs topcularina erenden sonra daha ilimliyim acikcasu
Burda oyuncu tercihi önemli Arap piyasası bu ücretleri verebilir ancak 1-2 sene sonra Osimhen diye birşey kalmaz Avrupa da kalırsa bizle veya başka bir kulüple Osimhen futbol kariyerini paraya değişmemiş olur.Bu maçtan sonra tahminim az çok belli olur ama giderse kaybeden Osimhen olurOsimhen icin umut dagitanlara inanmayalim. 40M x3 karsisinda kimse duramaz.
Cuesta Frankowski Jelert Berkan Kutlu Kerem Demirbay Yusuf Demir //// Zaniolo Halil Dervişoğlu Nelsson Köhn Kazımcan Karataş olarak etüt ettim reis.Gidecekleri etüt edelim 1st.
kazım acaba süre alabildi mi o gittiği yerdeCuesta Frankowski Jelert Berkan Kutlu Kerem Demirbay Yusuf Demir //// Zaniolo Halil Dervişoğlu Nelsson Köhn Kazımcan Karataş olarak etüt ettim reis.
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
febe daha lig başlamadan karagümrük 6 rize 6 alanya 6 kasımpaşa 6 başakşehir 6 olmak üzere 30 puanı koydu cebe .O yüzden ligi ve şl yi birarada götürcek alternatifli bir kadro şart .AAK febe .Hayırlı cumalar

Beter ol lan sürün. It gibi pişmansında erkekliğe bok süremiyosun hain
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
1225/350 lig kupa dakika almış dostum 1 gol 2 asistkazım acaba süre alabildi mi o gittiği yerde