Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Hala ciddi ciddi lunin, martinez falan geleceğini düşünen varsa Allah şifa versin. Geçen sene ne ile açtık transfer sezonunu neler yaşandı biliyoruz.
Olacak olan büyük isimler konuşulup son anda saçma sapan bir kaleci gelir sonra bir kaç maç sonra Günay formayı alır.
Bernardo silva vs konusulur mertens yerine muhtemelen kimseyi almayız avrupada transferin kapanmasını bekler bir tane çöp alırız.
Eğer net bir şekilde tranferden sorumlu kişi açıklanmaz ve sürekli sorgulanmazsa bu sezon bir osimhen piyangosu da cıkmayacagı icin sampiyonlar ligi rezillik olur.
Aksini düşünen tekrar geçen iki transfer döneminde ne olmuş bir baksın.

Mertens bu sezon hiç idman kaçırmamış.

Devre arasında iddia edilen, geceleri ağrıdan uyuyamıyorum söylemi de gerçekmiş.

Süresini ondan dolayı azaltmaya başlamışız, tempoyu kaldıramamış.

Orada tahminimiz doğruymuş nisana kadar dinlendirmekmiş amaç son dönemde kullanmakmış ama orada da farklı bir sistemi oturtunca artan süreleri Morata’ya vermişiz.

Mertens bu sezon hiç idman kaçırmamış.

Devre arasında iddia edilen, geceleri ağrıdan uyuyamıyorum söylemi de gerçekmiş.

Süresini ondan dolayı azaltmaya başlamışız, tempoyu kaldıramamış.

Orada tahminimiz doğruymuş nisana kadar dinlendirmekmiş amaç son dönemde kullanmakmış ama orada da farklı bir sistemi oturtunca artan süreleri Morata’ya vermişiz.
Acil WP bak

Maç sonu osimhen helikopterle stad dışına mı çıkartılacak yani ne gibi bir şey bekleniyor ki

1000034163.webp
sinemayı kapattirdim.son durak izliyorum

napoli Gyökerese sulanmaya başlamış

yalı çocuğu son kurşunu Lukaku hamlesiyle atacak bakın görün : )

çok transfer yapılması lazım 1 yıl as kaleci günaya hyr demem

Bugün 3 futbolcumuza kesin olarak veda edeceğiz

İsim sormayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt