Gökhan Aytepe
10 Numara!
- 25 Haziran 2012
- 18.899
- 22.393
- 2.663
Hem fofana hem cherkiHem penalti hem gol
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Hem fofana hem cherkiHem penalti hem gol
tefal tava ileBu MorATA kimle kapıştıda apar topar kayboldu ortalıktan
%100 patlaması en olağan herif ismi çıktığından beri söylüyorum yarım sezon hariç yatıyor ukraynada bile trubin as kaleci sadece play offlarda bu oynamış 26 yaşında sadece yarım sezonu olan kaleciye 20 gömmek kadar büyük bir risk almaya hiç gerek yokLunin’in pembe götlü olma olasılığı ne sizce
Hiç zorluk görmemiş 22sinde hop Real Madrid, yedekte takılarak servet.
Tzolakis mesela öyle mi Yunanistan’daki hırçınlıkta ülkenin tepe takımının kalesini cesurca korumuş 19 yaşından beri
Bence bunlar da kritik etkenler
Sonra Livakovic gibi korkak bir herif çıkmasın da
Kingzatı özlemişiz
Bizim 13.olan kadronun maliyetiyle şuandaki takımlarının maliyeti bir değil.Ayrica potansiyel futbolcular vardı Marcao Nellson Berkan Yunus Kerem Barış Alper gibi fb de şuan bu tarz oyuncular yok.Marcao 15 milyon Euro'ya satıldı Kerem 11 milyon Euro ya bir kaç kalite oyuncu olsaydı Avrupa da ilerleyebilirdikBizim 13. olan kadro toparlandıysa fenerinki hayli hayli toparlanır bence. Gözü dönmüş bir milyarder var takımın başında sonuçta.
piyasada alınabilecek kaleciler belli, ya eli çabuk tutup alacaklar çünkü kaleci arayan çok kulüp var, ya da bu seneyi idare edelim deyip uzun bi oyuncu izleme sürecine girecekler. bence bizimkiler kimseyi alamaz günayla devam derler, yedeğe de bi tane genç isim koyarlarBizim takımda yerli kaleciler pek tutmuyor buradan bir soru işareti oluyor ama Günay'ın oynadığı her dakika fazlasıyla hakkını vermesinden sonra ön bölgede +1 yabancı kullanma ihtimalimiz fena olmaz.
Berke'nin gelme ihtimali olduğunu sanmıyorum. Fanatik Fb'li olan ve Galatasaray'a küfürlü tezahüratları olan birinin gelmesine mani olacak kişiler çok olur. Ama Berke dışında bir yerli olabilir, Osimhen kalırsa tabi.Kaleci işinde de günayın arkasına berke gibi birini alıp öyle devam edeceklerini düşünüyorum
Fb niye bjk nin uzerinde fantazilerindeBir futbol fantazim var. TS ile kapişmak. Seneye;
GS 98
TS 96
Samsun 55
Fb 54
Bjk 40
Biraz gercekcilikte katmak istedim. Yoksa fb benim fantazilerimde istanbul amatör kümedeFb niye bjk nin uzerinde fantazilerinde
Bremen kadroya baktım da ne kadar kötü yav Andre Silva bir ara epey iyiydi şimdi TR'ye gelecek kıvama gelmiş hatta Başakşehir sanırım tam hedef yine Piatek hesabı tutarsa 10+ Araplarawerder köhnü 2-2.5 arası bi rakama almaya çalışıyor, opsu vermek istemiyorlar. köhnü pazarlıkta kullanıp romano schmide yönelelim derim
Haklısın tabii. Ben burada milyarder başkana vurgu yapmak istedim. Gözü dönmüş ve muazzam harcama gücü var. 5 tane tartışmasız 11de oynayacak futbolcu alabilir yada seçimle uğraşıp sezonu hepten çöpe atabilir bilemiyorum.Bizim 13.olan kadronun maliyetiyle şuandaki takımlarının maliyeti bir değil.Ayrica potansiyel futbolcular vardı Marcao Nellson Berkan Yunus Kerem Barış Alper gibi fb de şuan bu tarz oyuncular yok.Marcao 15 milyon Euro'ya satıldı Kerem 11 milyon Euro ya bir kaç kalite oyuncu olsaydı Avrupa da ilerleyebilirdik
adamlar o kadroyla avrupayı kıl payı kaçırdıBremen kadroya baktım da ne kadar kötü yav Andre Silva bir ara epey iyiydi şimdi TR'ye gelecek kıvama gelmiş hatta Başakşehir sanırım tam hedef yine Piatek hesabı tutarsa 10+ Araplara
Gelecek sezon kocaeli sampiyon GSmiz cl finalistiBiraz gercekcilikte katmak istedim. Yoksa fb benim fantazilerimde istanbul amatör kümede