Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Lunin’in pembe götlü olma olasılığı ne sizce

Hiç zorluk görmemiş 22sinde hop Real Madrid, yedekte takılarak servet.

Tzolakis mesela öyle mi Yunanistan’daki hırçınlıkta ülkenin tepe takımının kalesini cesurca korumuş 19 yaşından beri

Bence bunlar da kritik etkenler

Sonra Livakovic gibi korkak bir herif çıkmasın da
%100 patlaması en olağan herif ismi çıktığından beri söylüyorum yarım sezon hariç yatıyor ukraynada bile trubin as kaleci sadece play offlarda bu oynamış 26 yaşında sadece yarım sezonu olan kaleciye 20 gömmek kadar büyük bir risk almaya hiç gerek yok

Bizim 13. olan kadro toparlandıysa fenerinki hayli hayli toparlanır bence. Gözü dönmüş bir milyarder var takımın başında sonuçta.
Bizim 13.olan kadronun maliyetiyle şuandaki takımlarının maliyeti bir değil.Ayrica potansiyel futbolcular vardı Marcao Nellson Berkan Yunus Kerem Barış Alper gibi fb de şuan bu tarz oyuncular yok.Marcao 15 milyon Euro'ya satıldı Kerem 11 milyon Euro ya bir kaç kalite oyuncu olsaydı Avrupa da ilerleyebilirdik

Bizim takımda yerli kaleciler pek tutmuyor buradan bir soru işareti oluyor ama Günay'ın oynadığı her dakika fazlasıyla hakkını vermesinden sonra ön bölgede +1 yabancı kullanma ihtimalimiz fena olmaz.
piyasada alınabilecek kaleciler belli, ya eli çabuk tutup alacaklar çünkü kaleci arayan çok kulüp var, ya da bu seneyi idare edelim deyip uzun bi oyuncu izleme sürecine girecekler. bence bizimkiler kimseyi alamaz günayla devam derler, yedeğe de bi tane genç isim koyarlar

werder köhnü 2-2.5 arası bi rakama almaya çalışıyor, opsu vermek istemiyorlar. köhnü pazarlıkta kullanıp romano schmide yönelelim derim

Real sezon bitmeden Huijsen,Trent,t.direktör olarak Xabi aldı. Bizden böyle bir aksiyon beklemiyorum tabii de ama elzem olan Muslera muadili bir kalecinin acil alınması hasıl oldu. Lunin olur Martinez olur,Restes olur.

Kaleci işinde de günayın arkasına berke gibi birini alıp öyle devam edeceklerini düşünüyorum
Berke'nin gelme ihtimali olduğunu sanmıyorum. Fanatik Fb'li olan ve Galatasaray'a küfürlü tezahüratları olan birinin gelmesine mani olacak kişiler çok olur. Ama Berke dışında bir yerli olabilir, Osimhen kalırsa tabi.

werder köhnü 2-2.5 arası bi rakama almaya çalışıyor, opsu vermek istemiyorlar. köhnü pazarlıkta kullanıp romano schmide yönelelim derim
Bremen kadroya baktım da ne kadar kötü yav Andre Silva bir ara epey iyiydi şimdi TR'ye gelecek kıvama gelmiş hatta Başakşehir sanırım tam hedef yine Piatek hesabı tutarsa 10+ Araplara

Bizim 13.olan kadronun maliyetiyle şuandaki takımlarının maliyeti bir değil.Ayrica potansiyel futbolcular vardı Marcao Nellson Berkan Yunus Kerem Barış Alper gibi fb de şuan bu tarz oyuncular yok.Marcao 15 milyon Euro'ya satıldı Kerem 11 milyon Euro ya bir kaç kalite oyuncu olsaydı Avrupa da ilerleyebilirdik
Haklısın tabii. Ben burada milyarder başkana vurgu yapmak istedim. Gözü dönmüş ve muazzam harcama gücü var. 5 tane tartışmasız 11de oynayacak futbolcu alabilir yada seçimle uğraşıp sezonu hepten çöpe atabilir bilemiyorum.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt