Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Şu gençleri ikna edebilsek hem Fofona hem Cherki'yi alırdık.

Büyük takım kalecisi isteriz kurtarış yüzdeleri çok bir şey ifade etmiyor bizim maçlarda kaleye 3-4 top geliyor zaten onu oynamayı bilen kaleci daha doğru olur.

zatwn amaçsa o haberin

fb teklif yapmıştır ilkay gs demiştir

taraftar üzerinden anti bir algı yapılmaya çalışılıyor

vallah artık insanların şu çağda hala şöyle şeyleri çözememelerini anlayamıyorum
Bravo büyük oyunu gördüğünü sanmışsın. İlkay aç mı kalacak açıkta mı GS olmuyorsa Avrupa'dan başka talip bulur.

Redmi Note 9 Pro cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Lunin’in pembe götlü olma olasılığı ne sizce

Hiç zorluk görmemiş 22sinde hop Real Madrid, yedekte takılarak servet.

Tzolakis mesela öyle mi Yunanistan’daki hırçınlıkta ülkenin tepe takımının kalesini cesurca korumuş 19 yaşından beri

Bence bunlar da kritik etkenler

Sonra Livakovic gibi korkak bir herif çıkmasın da
Lunin aradığımız adam değil, şimdiden patatese bağlayacağı günleri görüyorum

Riva'daki evleri Osimhen'e verelim. 3 - 4 sene sonra buradan 50 - 60 milyon kazanırsın deriz. Kazıklandığıni anlayana kadar 2 sene kullanırız. O da bize yeter zaten.

Transferde en önemli hamleler ağustos 15inden sonraya sarkar. Bu tarihe kadar hiçbir şey beklemiyorum

Kaleci işinde de günayın arkasına berke gibi birini alıp öyle devam edeceklerini düşünüyorum
Bizim takımda yerli kaleciler pek tutmuyor buradan bir soru işareti oluyor ama Günay'ın oynadığı her dakika fazlasıyla hakkını vermesinden sonra ön bölgede +1 yabancı kullanma ihtimalimiz fena olmaz.

olum rahat dur artık. iyice yalnız bıraktınız beni kendinize saplattırıp duruyorsunuz.
efeyi ıslıklayanlara şerefsiz demişim diye ban yemişim problem yok

AZZZZZZZ bile söylemişim

1748601380350.webp

Bu Lunin'i bir kere izledim o maçta ne yaptı onu bile hatırlamıyorum ama sahada o kadar kimliksiz duruyordu ki bunun ne işi var bu kalede gibi bir intiba bıraktı bende derin analize dayanan bu tahlilim sonucu Lunin bence Real'in Eray İşcan'ıdır.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt