Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.265
- 21.643
- 2.288
Şu gençleri ikna edebilsek hem Fofona hem Cherki'yi alırdık.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
alırızŞu gençleri ikna edebilsek hem Fofona hem Cherki'yi alırdık.
Bravo büyük oyunu gördüğünü sanmışsın. İlkay aç mı kalacak açıkta mı GS olmuyorsa Avrupa'dan başka talip bulur.zatwn amaçsa o haberin
fb teklif yapmıştır ilkay gs demiştir
taraftar üzerinden anti bir algı yapılmaya çalışılıyor
vallah artık insanların şu çağda hala şöyle şeyleri çözememelerini anlayamıyorum
Lunin aradığımız adam değil, şimdiden patatese bağlayacağı günleri görüyorumLunin’in pembe götlü olma olasılığı ne sizce
Hiç zorluk görmemiş 22sinde hop Real Madrid, yedekte takılarak servet.
Tzolakis mesela öyle mi Yunanistan’daki hırçınlıkta ülkenin tepe takımının kalesini cesurca korumuş 19 yaşından beri
Bence bunlar da kritik etkenler
Sonra Livakovic gibi korkak bir herif çıkmasın da
Alırdıkalırız
Hem penalti hem golHem İlkay hem Bernardo
Bence aradığımız adam sinan yılmazın analizinden anladığım herhangi bir eksiği yok ayakları da iyiLunin aradığımız adam değil, şimdiden patatese bağlayacağı günleri görüyorum
Bizim takımda yerli kaleciler pek tutmuyor buradan bir soru işareti oluyor ama Günay'ın oynadığı her dakika fazlasıyla hakkını vermesinden sonra ön bölgede +1 yabancı kullanma ihtimalimiz fena olmaz.Kaleci işinde de günayın arkasına berke gibi birini alıp öyle devam edeceklerini düşünüyorum
efeyi ıslıklayanlara şerefsiz demişim diye ban yemişim problem yokolum rahat dur artık. iyice yalnız bıraktınız beni kendinize saplattırıp duruyorsunuz.