Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
fb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.

Hersey bir yana sane olmasa bile bizim mutlaka zenci skorer bir kanat almamız lazım yunus ve barış dışında adam yok

Lunin
Boey.. Sanchez.. Pavlovic.. Eren
Lemina.. Torreira
Sane.. Bernardo.. Barış
Osimhen

İcardi + Sara + Yunus + Apo + Jakobs

Müko be

Lunin 15
Boey 15
Pavlovic 25
Sane 5
Bernardo 15
Osimhen 65

140 ediyor. Çüş 😃

Osimhen, Muslera, Mertens, Ciro bunların yeri dolmaz
İşimiz çok zor önümüzdeki sene
Katılıyorum renktaş

Giden isimler cidden büyük bir kayıp olacak

Biz yalnızca iyi oyuncu kaybetmiyoruz

Aynı zamanda bir ailenin bağlantı noktalarını yani evin reisleini kaybediyoruz

Bu anlamda da işimiz çok zor

Umarım toparlarız

fb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.
Onlar yine cepten çözer de biz kendimize bakmalıyız her zaman olduğu gibi yine fiyasko ve karavana dolu bir transfer sezonu geçirirsek bizden avantajlı olurlar maalesef çünkü daha çok para harcayacakları kesin ve daha net isimlere gidecekler bu kez biz yine olmayacak işlerle uğraşıp, son gün Cuesta filan alırsak artık faturasını ödeyeceğimiz günler geldi çünkü bunları tolere edecek omurgamız yok.

Onlar yine cepten çözer de biz kendimize bakmalıyız her zaman olduğu gibi yine fiyasko ve karavana dolu bir transfer sezonu geçirirsek bizden avantajlı olurlar maalesef çünkü daha çok para harcayacakları kesin ve daha net isimlere gidecekler bu kez biz yine olmayacak işlerle uğraşıp, son gün Cuesta filan alırsak artık faturasını ödeyeceğimiz günler geldi çünkü bunları tolere edecek omurgamız yok.
Ben bu transfer sezonun da önemli işler yapacağımıza inanıyorum.Bizden daha iyi transfer yapacaklarini da pek düşünmüyorum.Osimhenin durumu netlik kazanmasi çok önemli.Kaldigi senaryoda 3 net transfer bizim isimizi görür.Gittigi senaryoda bence 5 net transfere ihtiyacımız var.

Takım kaptanı olarak mutlaka ama mutlaka Sanchez i seçmemiz gerek .

Arada aşırı özgüven patlaması yaşıyor manyak herif

Kaptanlık verirsek bunu da aşar daha çok taşak serer sahaya

Bu senede osiensen tarzı bir piyango oyuncu çıkar ve alırsak fenerliler aliyi taşla ezerler :asd:

Biz zor durumdayız diyoruz da Tadic Dzeko 30 gol 30 asist demek senede onlar için

Kalecileri ayrılacak, Skriniarı alsalar 12 kağıt maaşı var.

Kanatları işlemiyor.

Bir orta sahada bence pek ihtiyaçları yok.

Kim transferde daha az hata yaparsa seneye ipi göğüsler.

Ulan nerde lan bu jenerasyon hadi ben fakirim de el atamıyorum 4/4 yapan, uefa gören nesil büyüdü, bizim ne zaman fb gibi cebinden para koyacak adamlarımız olacak yönetimde, ülkeri, koçu adamları cebinden para veriyor başarılı, başarısız ayrı bir konu ama en azından kaynak yaratıyorlar. Bir Erden Timur gördüm sadece cebinden ne verdi bilmem de sonuçta ikili ilişkilerini kullandığı aşikar kulübe girdi sağlamak için başka da yok yani inanılmaz ölücülerden oluşuyor galiba bizim zenginler.

Kayserispor Başkanı Nurettin Açıkalın: "Sergej Jakirovic, zor günde gelip başarılı oldu. Devam etmek isterse kapımız açık. Gitmek istiyorsa da bize teşekkür edip uğurlamak düşer. Acun Ilıcalı’nın lig devam ederken sözleşmesi bulunan bir teknik adama teklif sunmasını da spor kamuoyunun takdirine bırakıyorum."

Biz zor durumdayız diyoruz da Tadic Dzeko 30 gol 30 asist demek senede onlar için

Kalecileri ayrılacak, Skriniarı alsalar 12 kağıt maaşı var.

Kanatları işlemiyor.

Bir orta sahada bence pek ihtiyaçları yok.

Kim transferde daha az hata yaparsa seneye ipi göğüsler.
Aynen öyle kardo , kaçırdığımız bir nokta daha var ama

fener cl elemelerinden elenirse kupa 2 ye gidecek orda yine bu seneki gibi ilerler diye düşüyorum .

Biz ilk 24e girsek bile play off ta elenir direkt lige döneriz gibi.

2 senedir haftada tek maça düştüğünde takım şahlanıyor birden. Tesadüf değil yani

o süre zarfında yine arap atı gibi açılabiliriz.

bizim en kötü senaryoda 2 transfere elzem ihtiyacımız var .

xxxxxx
xxxxx...Sanchez...Apo...Eren
Lemina..Torreira
Yunus..Sara..Barış
İcardi/Morata

Onlarınsa 6

xxxxx
xxxxx..Skriniar..xxxxx..Osterwolde
Amrabat..Fred
xxxxx..Talisca..xxxxx
xxxxx

Fenerbahçe'de belirsizlik yüksek şu an başkanları gidecek belki de.

Kadro olarak da:

İrfan Eğribayat (Yedek)
Çağlar Söyüncü (Rotasyon)
Yusuf Ayçiçek (Rotasyon)
Mimovic (Yedek)
Oosterwolde (İlk 11)
Mert Müldür (Yedek)
Levent Mercan (Yedek)
Amrabat (Mecburen)
İsmail (Rotasyon)
Fred (İlk 11)
Szymanski (Rotasyon / İlk 11)
Talisca (İlk 11)
Mert Hakan (Yedek)
Oğuz Aydın (Rotasyon / İlk 11)
İrfan Can (Mourinho giderse) (Rotasyon)
En Nesyri (yüksek bons. talip çıkmazsa) (Rotasyon-kalırsa)

dışında kimse kalmaz bence.

Zaten

Dzeko
Tadic
Skriniar
Osayi
Kostic
Serdar
Maximin

kesin olarak gidiyor. Diego Carlos, Becao, Djiku, Cenk de %90 yeni sezonda bir şekilde fesih mesih olmaz.

İlk 11 için

Kaleci
Sağ Bek
Stoper
Sol Bek
Kanat Forvet
Forvet

olmak üzere 6 isim, yedek için de stoper, kanat ve forvet en az 1 tane şart.

Bu sene Mourinho da çok işimize yaradı

Takımındaki İrfancan Kahveci, İsmail gibi iş yapacak yerli oyuncuları küstürdü

Tadiç gibi oyuncuyu kanat yerine 10 numara falan oynatarak hem verimini düşürdü hem taraftarlarına yuhalattı

Stoperde Diego Carlos, Çağlar gibi adamları oynatıp aslında en iyi stoperi Djiku’yu bitirdi

Çıkış yapan Yusuf Akçiçek gibi oyuncuları bir anda takımdan kesti

Sürekli ileri geri abuk sabuk konuşarak hem bizim hocayı hem de futbolcularımızı motive etti

İnşallah önümüzdeki sene de Mourinho ile devam ederler

bu hayatta gördügüm en kral adamlardan biri ya keramettin abi

is hayatinda ne zaman bir konuda fikre ihtiyacim olsa özelden kendisine yazarim en optimal cevabi alirim

büyük üstad kendisi

Kero sana bi ara yatırım tavsiyesi mi ne vermişti sen de ev mi ne almıştın öyle bişi vardı sanki

Birinden alınabilecek maksimum verimi almışsın zaten

Ben de o dönem ismail enverin aklına uydum evim ocağım söndü stratejik hataya bak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt