Emre Denli
Aslan Üye
- 20 Ocak 2012
- 8.572
- 6.009
- 1.983
fb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Katılıyorum renktaşOsimhen, Muslera, Mertens, Ciro bunların yeri dolmaz
İşimiz çok zor önümüzdeki sene
Onlar yine cepten çözer de biz kendimize bakmalıyız her zaman olduğu gibi yine fiyasko ve karavana dolu bir transfer sezonu geçirirsek bizden avantajlı olurlar maalesef çünkü daha çok para harcayacakları kesin ve daha net isimlere gidecekler bu kez biz yine olmayacak işlerle uğraşıp, son gün Cuesta filan alırsak artık faturasını ödeyeceğimiz günler geldi çünkü bunları tolere edecek omurgamız yok.fb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.
Ben bu transfer sezonun da önemli işler yapacağımıza inanıyorum.Bizden daha iyi transfer yapacaklarini da pek düşünmüyorum.Osimhenin durumu netlik kazanmasi çok önemli.Kaldigi senaryoda 3 net transfer bizim isimizi görür.Gittigi senaryoda bence 5 net transfere ihtiyacımız var.Onlar yine cepten çözer de biz kendimize bakmalıyız her zaman olduğu gibi yine fiyasko ve karavana dolu bir transfer sezonu geçirirsek bizden avantajlı olurlar maalesef çünkü daha çok para harcayacakları kesin ve daha net isimlere gidecekler bu kez biz yine olmayacak işlerle uğraşıp, son gün Cuesta filan alırsak artık faturasını ödeyeceğimiz günler geldi çünkü bunları tolere edecek omurgamız yok.

Biz zor durumdayız diyoruz da Tadic Dzeko 30 gol 30 asist demek senede onlar içinfb nin kadrosu öyle kolay toparlanmaz gösteriş transferi yaparlar.Dzeko Tadic gidiyor başka oyuncularda gidecek deniyor.Yuklu bir borcun altına gireceklerini düşünüyorum.
Aynen öyle kardo , kaçırdığımız bir nokta daha var amaBiz zor durumdayız diyoruz da Tadic Dzeko 30 gol 30 asist demek senede onlar için
Kalecileri ayrılacak, Skriniarı alsalar 12 kağıt maaşı var.
Kanatları işlemiyor.
Bir orta sahada bence pek ihtiyaçları yok.
Kim transferde daha az hata yaparsa seneye ipi göğüsler.
bu hayatta gördügüm en kral adamlardan biri ya keramettin abi
is hayatinda ne zaman bir konuda fikre ihtiyacim olsa özelden kendisine yazarim en optimal cevabi alirim
büyük üstad kendisi