- 2 Temmuz 2011
- 140.164
- 60.240
- 5.628
Orjinali varGriezmanni bizde görme hayalim vardi sona erdi demek![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Orjinali varGriezmanni bizde görme hayalim vardi sona erdi demek![]()
Aynı ne farkı var 3 senedir naptı İlkay?Bu Haluk yürekli kafayı yemiş. İlkayla mesutun transferini aynı goruyor. Mesut 2 sene top oynamadi Ha o paraları asla vernemeliyiz. Maximum 5 betilebilir o da bonuslarla.
Aynı ne farkı var 3 senedir naptı İlkay?
Araplar ve Çinliler varOsimeni alırsak 5 buyuk lig dışındaki en büyük alış mi olacak
8-10m maaş çok derim sadeceBarça
M city
Germany
bu 3 takımda son 2 senede 9000 dkya yakın oynamış adamı istememeği bize izah edemezsiniz rtaşlar
PL takımı FA olduğu için maaşı belki yükse verebilir ama Bayern maaşı bence gayet iyiydi. Kolay kolayda üstüne çıkacaklarını ben de düşünmüyorum. Yine de ihtimal var FA olduğu için, beklemek lazımBayern işi yattı demiştim geçen.arsenal ve totenham da o paraları vermeyecek ona,heleki 29 yaşında birine
Barça
M city
Germany
bu 3 takımda son 2 senede 9000 dkya yakın oynamış adamı istememeği bize izah edemezsiniz rtaşlar
İlkay mertensten iyi oyuncuhiçbi fark yok. 35 yasındaki adama min 5m para gömecekler. önlerinde mertens olumlu örneği var ama herkes aynı olmaz.
Onauchuyu kim tutacak kardes bizdeİyi iş yapmış olur.Trabzon forvetsiz olmuyor.