Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Bayern işi yattı demiştim geçen.arsenal ve totenham da o paraları vermeyecek ona,heleki 29 yaşında birine
PL takımı FA olduğu için maaşı belki yükse verebilir ama Bayern maaşı bence gayet iyiydi. Kolay kolayda üstüne çıkacaklarını ben de düşünmüyorum. Yine de ihtimal var FA olduğu için, beklemek lazım

Acil biçimde Joao Felix hos geldin cimboma dememiz gerekli

Barça
M city
Germany

bu 3 takımda son 2 senede 9000 dkya yakın oynamış adamı istememeği bize izah edemezsiniz rtaşlar

Şımarma eğilimi görüyorum taraftarda.

İlkay teknik ve zeka olarak ligde durduralabilir bir isim değil.

Bir pas atar maçı çözer, oyun olarak da öyle Demirbay gibi sırıtacak kadar kötü asla değil hala.

1.5 sezon o açıdan da ligin altına düşmez.

Hem Osimhen gelecek hem de bonservisli 10 numara alacağız 25-30 verip imkansız ya maddi açıdan.

Mertens'in geldiği yaşta olacak işte. Mertens mi İlkay mı desen Avrupa'da 30 teknik direktöre aynı yaşta olsunlar hadi 29 tanesi İlkay'ı ister bana göre.

Bu arada Mertens'i ne kadar sevdiğimi de herkes bilir.

İlkay, Sneijder'in muadili olur keskin düşüş yaşamazsa.

Bana göre De Bruyne gelse daha riskliydi son 1 sene ve sakatlık geçmişi nedeni ile 1 yaş küçük olsa da.

Kaleciyi Chelsea'den çözelim. Sanchez, Petroviç, Jörgensen, Kepa hepsine fitim

Yanına Disasi ve Veiga paketleyelim. Veiga sol stoper olur Disasi de hem stoper yedeği hem as sağ bek olur. Üçlüye de döneriz gerekirse rahatlıkla

Orta saha alternatifi olarak da isminde chukwu geçen iki herifi alırsak transferi Osimhen ile kapatabiliriz

Sparta Prag, Mathias Ross'un satın alma opsiyonunu kullanmayacak ve 24 yaşındaki futbolcu Galatasaray'a dönecek. (Ruik)

Milli takımdan dehlenen baloncu Mesut 2022-2023 sezonunda toplam 180 dakika süre alıp futbolu bırakırken, o sezon 50 maça çıkan İlkay, City kaptanı olarak ŞL kupası ve PL kupasını aldı.

Karşılaştırırken utanır insan.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt