- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Kalemize Pena rezili gelirse
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ama Toreira Sara ligde bile çok gol yiyosun. Şampiyonlar ligi düşünmek istemiyorum. Sara ile iki orta saha düşünülüyosa şimdiden diyim geçmiş olsun. Ayrıca Toreira Lemina artık bozulmayacak bir ikilidir benceHayır 10 noyu saralı haliyle istiyor. Sara giderse 8 bakılır bir de
Bütün parayı osimhene verelim ki cuesta, frankkovski, jelert gibi canavalara verecek para kalmasinOsimhenin bonservisi mi yoksa 20şer milyon eurodan dinamik canavar gibi 1 sol kanat, 1 sağ kanat, 1 10 numara mı?
Tozkoparan ağzıyla racon kesmek buna mı kalmış saçmalığa gel
taraftarın bi kısmı cıvıttı birazTozkoparan ağzıyla racon kesmek buna mı kalmış saçmalığa gel
Buchinin herşeyi bilmesi acaba diyorum osşmhen kaldıda takımı onun istediği seviyede mi kuruyoruz
Buchinin herşeyi bilmesi acaba diyorum osşmhen kaldıda takımı onun istediği seviyede mi kuruyoruz
Sana niye senede 50 vereceklerHani 50 milyon euroydu
Karakullukcu denen etkilesim budalasinin yüzünden oldu hep. Kendisinin de çocuğu var umarım bu aileye yaşattığını yaşar.taraftarın bi kısmı cıvıttı biraz
tam bir lale o herifKarakullukcu denen etkilesim budalasinin yüzünden oldu hep. Kendisinin de çocuğu var umarım bu aileye yaşattığını yaşar.
Yok 100m euroyduHani 50 milyon euroydu
Tabi hemenYılın 11ini yapıp yunus yerine tadiçi yazan zihniyete attırmak lazım