Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Sancho+kwang Lee+ Joao Felix = 75m euro

Osimhen 75m

Hangisi?

Yukarıya alır kaçarım, ligin psg si mi bayerni mi oluruz siz karar verin

İlkay olayıyla transfer dönemi rezillikleri başladı, ben bu kadar kötü yönetilen takım görmedim
Aga bu son kararı Okan hoca vermiyor mu? Okan yok dese gidip görüşecekler mi yine?

İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..

Moderatör tarafında düzenlendi:
BB'den çıkış mı yoksa Osimhen bonservismi göreceğiz
Çift forvet hatasına ikinci defa düşülecegini sanmıyorum

Bence en iyi maçlarımızı İcardi - Osimhen in çift forvet oynadığı dönemde yapmıştık( Özellikle Tottenham). Icardi sakatlanınca futbol aklı yüksek oyuncu kalmadı o nokta için.

Keramettin de ilkaycıydı hatipte ilkaycı

Vay be ikisinin aynı safı tuttuğunu rüyamda görsem inanmazdım

*.goreceli elbette ,

sevgili mehmet , ben o kadar emin degilim -baris 352 bek ozelinde - .ozellikle cl seviyesi ve elit seviye versuslar baglaminda . salt lig icin bu denkleme katilirim .

teknik ~ taktik altyapi olarak bu tur bolgelere entegrasyon olarak *devsirme secilmesine mesafeli yaklasiyorum bolge nin genel dogasi adina .

yunus ozelinde, -10no'ya evrilimi,inverti- aslinda bu gecisin coktan hazirlanisi yapilmasi gerekirdi . yunus'u 352 baglaminda dedigin sekil orta uclu denklemin kagit uzerinde iyi gozukse de, yunus'u bu bolgenin detaylari bazli yeterli bulmuyorum .

saygi ve selamlar .
Dumfries ve Hakimi güya bek oyuncusu ama ikiside bildiğin sağ kanat forvet gibiler reisim. O yüzden Barış kendine rol model olarak bunları alırsa kendi açısından çok çok daha iyi olur kariyeri.

Keramettin de ilkaycıydı hatipte ilkaycı

Vay be ikisinin aynı safı tuttuğunu rüyamda görsem inanmazdım

İlkay yerlü statüsünde süper bir adam ilkayı istemeyen art niyetlidir. Yerli oyuncu transferi diğerlerinden bağımsız bakılmalı, yerli transferi lüks değil, 12+2 varken şart

İlkay GSli olup olmadığından bağımsız kıymetli bir yerli olacağı için gelmeli

Mesut Özil benzetmesi ile fena batırdı yalnız

Bir de eski twit ile madara olmuş

Herkes safını almış vaziyette gazeticilik ile alakaları yok
Orada net hatalı ama Hatip'e çalışan gazetecileri ifşalaması kulübün hayrına.

İlkay olayıyla transfer dönemi rezillikleri başladı, ben bu kadar kötü yönetilen takım görmedim
Yav nasil ilkayi isteyen hatip? Okana sormadan alip, sonra al sana ilkayi mi aldim diyecek? Böyle sacmalik olabilirmi?

Moderatör tarafında düzenlendi:
İlkay yerlü statüsünde süper bir adam ilkayı istemeyen art niyetlidir. Yerli oyuncu transferi diğerlerinden bağımsız bakılmalı, yerli transferi lüks değil, 12+2 varken şart

Gelip hagi gibi oynamazsa soyadın koç olarak değiştirilecek bu sorumluluğu alıyor musun

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt