- 17 Ağustos 2009
- 44.715
- 33.914
- 3.618
Fazla anlam yüklüyorsun bu adamlara.İlkay konusunda Haluk boş yapıyor Özil ile karşılaştırılacak bir durumu yok çünkü. Haluk İlkay- Gs işini bozup Fb alsın diye mi yapıyor acaba Seten'in emri ile birlikte?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fazla anlam yüklüyorsun bu adamlara.İlkay konusunda Haluk boş yapıyor Özil ile karşılaştırılacak bir durumu yok çünkü. Haluk İlkay- Gs işini bozup Fb alsın diye mi yapıyor acaba Seten'in emri ile birlikte?
Haklı olabilirsin ama karşı tarafın çıkan sosyal medya yapılanmasına bakınca insanın bu tarz komplo teorisi ister istemez aklına geliyor.Fazla anlam yüklüyorsun bu adamlara.
Aga bu son kararı Okan hoca vermiyor mu? Okan yok dese gidip görüşecekler mi yine?İlkay olayıyla transfer dönemi rezillikleri başladı, ben bu kadar kötü yönetilen takım görmedim
BB'den çıkış mı yoksa Osimhen bonservismi göreceğiz
Çift forvet hatasına ikinci defa düşülecegini sanmıyorum
Mesut Özil benzetmesi ile fena batırdı yalnızBravo Haluk ez şunları.
Ben okan hoca yerinde olsam hepsini yerim. Benim bilgim haricinde kimse kimseye instagramdan selam yazamazAga bu son kararı Okan hoca vermiyor mu? Okan yok dese gidip görüşecekler mi yine?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Cuesta'yi nasıl çaktı kulübe davinson'a sorup almış bu kadar iş bilmez bir adamAga bu son kararı Okan hoca vermiyor mu? Okan yok dese gidip görüşecekler mi yine?
İnlesin Tüm Ülke Zaferinle, Şanlı GALATASARAY..
Eşi Londra'da yaşamak istiyormuş. Maaş beklentisini düşürüp taşınabilir Londra'yaBayern işi yattı demiştim geçen.arsenal ve totenham da o paraları vermeyecek ona,heleki 29 yaşında birine
Dumfries ve Hakimi güya bek oyuncusu ama ikiside bildiğin sağ kanat forvet gibiler reisim. O yüzden Barış kendine rol model olarak bunları alırsa kendi açısından çok çok daha iyi olur kariyeri.*.goreceli elbette ,
sevgili mehmet , ben o kadar emin degilim -baris 352 bek ozelinde - .ozellikle cl seviyesi ve elit seviye versuslar baglaminda . salt lig icin bu denkleme katilirim .
teknik ~ taktik altyapi olarak bu tur bolgelere entegrasyon olarak *devsirme secilmesine mesafeli yaklasiyorum bolge nin genel dogasi adina .
yunus ozelinde, -10no'ya evrilimi,inverti- aslinda bu gecisin coktan hazirlanisi yapilmasi gerekirdi . yunus'u 352 baglaminda dedigin sekil orta uclu denklemin kagit uzerinde iyi gozukse de, yunus'u bu bolgenin detaylari bazli yeterli bulmuyorum .
saygi ve selamlar .
Keramettin de ilkaycıydı hatipte ilkaycı
Vay be ikisinin aynı safı tuttuğunu rüyamda görsem inanmazdım
YErli attan inip yabanci eṣṣeğe binmek olur buSat barisi al maximini
Orada net hatalı ama Hatip'e çalışan gazetecileri ifşalaması kulübün hayrına.Mesut Özil benzetmesi ile fena batırdı yalnız
Bir de eski twit ile madara olmuş
Herkes safını almış vaziyette gazeticilik ile alakaları yok
Yav nasil ilkayi isteyen hatip? Okana sormadan alip, sonra al sana ilkayi mi aldim diyecek? Böyle sacmalik olabilirmi?İlkay olayıyla transfer dönemi rezillikleri başladı, ben bu kadar kötü yönetilen takım görmedim
İlkay yerlü statüsünde süper bir adam ilkayı istemeyen art niyetlidir. Yerli oyuncu transferi diğerlerinden bağımsız bakılmalı, yerli transferi lüks değil, 12+2 varken şart