Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Fatih hocam ekmeğin içini bibersiz ve sogansiz melemene banıyordu mustafa cengiz dönemiyaw 75 mio bons artı 15 mio maaş bağlamaya hazır duruma geldiğimiz adamı nasıl takımda tutamıyoruz şaka gibi olay. 3 sene önce böyle bir mevzu olacak deseler hiç bir üye inanmazdı.
Doğrudur böyleleride var ama bir çok kez aynı kişiler olması tuhaf geliyor bana hem küfür edip yalanlıyor, aynı kişi bir sonraki haberde umutlanıp heyecean yapıyorBu patolojik bir durum olabilir. Yalan üzerinden kurdukları etkileşim havuzuyla geçimini sağlayan bu şahıslara karşı çıkınca sert bir şekilde sahiplenenler de oluyor.
Şuan aklıma bir iddia geldi.Bu halukta ibonun akıl hocası cenk ergün diyordu.Cenk gidince arka plandan akıl hocalıgını cenk mi yapıyor bu ibonun acaba durum onu gösteriyor.Bu kadar acemi ne yaptığını bilmeyen ve bunu dışarıya bu kadar belli eden bir yönetici, Galatasaray'da uzun zamandır görmemiştim.
sğdsğds yok ya Türkü dinliyorum aslında, sadece garip haberler üst üste okudum biri Bernardo diyor biri İlkay yerine genç diyor gerçeklikten kopuk yaniAta b. oguz geceye gergin girdi
Keramettin abi tatilde olmasa hepimize girerdi kesinAta b. oguz geceye gergin girdi
Keyifler nasil üstadKeramettin abi tatilde olmasa hepimize girerdi kesin