Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Az önce şampiyonluk huzuru yeniden hücrelerimi kapladı pamuk gibi oldum.

Unutmuştum iyi geldi.

Teşekkürler Galatasarayım, nefes alabilmemizi sağladığın için.
Gençlerbirliği maci sonrasi cekilen şu foto ve devamının verdiği hazzı alabildin mi bu 3 sezonda peki? O sene 3 rakip vardi cunku.bjk fb ve basaksehir
1000034835.webp

İstediğimiz kadar burada kendimizi yırtalım, her zamanki transferlerden olacak.Bir tane iyi iki tane kötü.

Böyle yaparak 25 yıl sonra belki 1 UEFA kupası daha alırız.

Şuan aklıma bir iddia geldi.Bu halukta ibonun akıl hocası cenk ergün diyordu.Cenk gidince arka plandan akıl hocalıgını cenk mi yapıyor bu ibonun acaba durum onu gösteriyor.
Haberin doğruluğunu bilemem tabi ama fikir yürütürsek, bu işe bareber girmişlerdi sezon başında Cenk Ergün ile o süreçte 2'side tepki aldı ve ayrıldı Cenk Ergün istifa edip bu kaldı. Cenk'in Hatipoğlu kadar acemilik yaptığını görmedim yönetim içerisinde. Yapmıştır ama bu kadar belli etmemiştir en azından. Zaman zaman konuşuyorlarmıdır aralarında, bence bir fikir alış verişi vardır ama akıl hocalığı demek başka bişey. Cenk Ergün'ün transfer yönlendirmesi gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tamamiyle kendi acemiliği bence renktaş

Osimhen 20 × 4 80
Napoli 75
Bunun yerine
Gyokeres 15 × 4 60
Sporting 95
Aynı para 😁

f/p bakılırsa osi şans, lemina hoca ve yönetime taraftar ve oyuncunun kendi baskısı, eren elmalı... ekseriyet külli zarar bonservis, maaş.. para var, cl var çok büyük ihtimalle yine çöpler toplanacak son günler. değişmez kaideye dönüştürdüler.. alt kupalarda rezillik oldu. cl de gözün yaşına bakmaz sezonu zehir ederler adama. 1 tane tesadüf maç olur bütün sezon arkasına sığınılır sonrası ağır hüsran. genç, dinamik, yetenekli eklentiler yapmak lazım takıma.. yok batagov yok tank okay, gereksiz pozisyon işgali salih özcan falan..

Benfica ne kazıkladı be
Ramos
Felix
Sanchez
Uruguaylı
Galiba 350 filan aldı

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt