- 26 Ocak 2021
- 41.853
- 41.187
- 3.078
Senin Keyifler nasılKeyifler nasil üstad
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Senin Keyifler nasılKeyifler nasil üstad
Theo 30m euro’ya anlaşmışlar. Osimhene 75 çok uçuk değil mi? Çok yaş farklari yok.
Basim agriyor uyuyamiyorumSenin Keyifler nasıl
Gençlerbirliği maci sonrasi cekilen şu foto ve devamının verdiği hazzı alabildin mi bu 3 sezonda peki? O sene 3 rakip vardi cunku.bjk fb ve basaksehirAz önce şampiyonluk huzuru yeniden hücrelerimi kapladı pamuk gibi oldum.
Unutmuştum iyi geldi.
Teşekkürler Galatasarayım, nefes alabilmemizi sağladığın için.
Fena değil masaj videosunu açmayi mi unuttun da uyuyamiyorsunBasim agriyor uyuyamiyorum
Senin ?
Haberin doğruluğunu bilemem tabi ama fikir yürütürsek, bu işe bareber girmişlerdi sezon başında Cenk Ergün ile o süreçte 2'side tepki aldı ve ayrıldı Cenk Ergün istifa edip bu kaldı. Cenk'in Hatipoğlu kadar acemilik yaptığını görmedim yönetim içerisinde. Yapmıştır ama bu kadar belli etmemiştir en azından. Zaman zaman konuşuyorlarmıdır aralarında, bence bir fikir alış verişi vardır ama akıl hocalığı demek başka bişey. Cenk Ergün'ün transfer yönlendirmesi gibi bir durum olduğunu düşünmüyorum. Tamamiyle kendi acemiliği bence renktaşŞuan aklıma bir iddia geldi.Bu halukta ibonun akıl hocası cenk ergün diyordu.Cenk gidince arka plandan akıl hocalıgını cenk mi yapıyor bu ibonun acaba durum onu gösteriyor.
Toplanın
Di Marzio: Al-Hilal'ın hala Nijeryalı forvet Victor Osimgen ile anlaşması hala yok ve Galatasaray onu Napoli'den satın almak için bastırıyor.