Halil Vurucu
Berlin Panteri
- 25 Ağustos 2018
- 48.301
- 21.653
- 2.288
Lunin
Doue Davin Laporte Eren
Lemina Torreira
Yunus Berno Fofona
Osimhen
Doue Davin Laporte Eren
Lemina Torreira
Yunus Berno Fofona
Osimhen
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Her sene buraya gelip keyfimize limon sıkan tipler de çıkıyor rtaş senin gibiBernardo Silva ,Osimhen, Leroy sane vb. transferlerini bu yönetimin bitirme imkanı kesinlikle yok. 20'li yaşlarda ki potansiyeli yüksek oyuncuları hiç saymıyorum bile. Yıllardır aynı şeyleri defalarca yaşayıp, sosyal platformlardaki duyum ve haber yazan ne olduğu belirsiz, birilerinin kuklalığını yaptıkları gayet açık olan insanlara, hem küfür edip inanmayıp sonrasında yeni paylaştıkları haberlere tekrar aynı şevkle inanıp umutlanan sizleri görünce hakikaten şaşıyorum.
Theo haberinin içinde. Manyaklar Atalanta’lı Ederson’a sulanmış şimdi deGörmedim valla su an full bayern leao time var bende nerde
Adamlar ne var ne yok istiyorlar, sampiyon olamadilar diye. Edersonda manyak adamTheo haberinin içinde. Manyaklar Atalanta’lı Ederson’a sulanmış şimdi de
![]()
Al-Hilal, accordo vicino per Theo Hernandez. In lista anche Ederson e Osimhen - Gianluca Di Marzio
L'Al Hilal si prepara a un'altra estate di spese folli. Il club dell'Arabia Saudita vuole Theo Hernandez, Osimhen ed Edersongianlucadimarzio.com
Gençlerbirliği maci sonrasi cekilen şu foto ve devamının verdiği hazzı alabildin mi bu 3 sezonda peki? O sene 3 rakip vardi cunku.bjk fb ve basaksehirEkli dosyayı görüntüle 289251
3 tane büyük isim getireceklermiş işte inzaghi ye onuda cepte görüyorlar td için 1 tanesini osi istiyorlar diğerleride buyuk ihtimal. theo ile bruno şu manyakların elinden osiyi çikarsak ama dahada yüksek transfer yapmasak kabul edermiydinTheo haberinin içinde. Manyaklar Atalanta’lı Ederson’a sulanmış şimdi de
![]()
Al-Hilal, accordo vicino per Theo Hernandez. In lista anche Ederson e Osimhen - Gianluca Di Marzio
L'Al Hilal si prepara a un'altra estate di spese folli. Il club dell'Arabia Saudita vuole Theo Hernandez, Osimhen ed Edersongianlucadimarzio.com
Griezmanni bizde görme hayalim vardi sona erdi demek![]()
Devam et renktaş ne diyim keyfine karışacak halim yok ben gerçeklerle yaşamayı seven biriyimHer sene buraya gelip keyfimize limon sıkan tipler de çıkıyor rtaş senin gibi
Ama karışıyon rtaşDevam et renktaş ne diyim keyfine karışacak halim yok ben gerçeklerle yaşamayı seven biriyim
Hocam dua lipa yi da ister misinOsimhen olmuyorsa Bernardo Silva, Sane, Coman, İlkay, Hojlund alalım bu hücum bölgesi anca Osimhen eksikliğini hissettirmez.
2-3 sene kalacaksa ederdim. Şampiyonluk yarışına 2-0 önde başlamak demek adam. Seneye de şampiyon olur, Avrupa için sonraki seneyi hedeflerdik3 tane büyük isim getireceklermiş işte inzaghi ye onuda cepte görüyorlar td için 1 tanesini osi istiyorlar diğerleride buyuk ihtimal. theo ile bruno şu manyakların elinden osiyi çikarsak ama dahada yüksek transfer yapmasak kabul edermiydin
Bu konuda çok şanssızız Pukimyaw 75 mio bons artı 15 mio maaş bağlamaya hazır duruma geldiğimiz adamı nasıl takımda tutamıyoruz şaka gibi olay. Al hilal abv senin. 3 sene önce böyle bir mevzu olacak deseler hiç bir üye inanmazdı.
Sanada iyi forumlarAma karışıyon rtaş
Canın sağolsun
Genelde bu tarz millete karışanlar oluyor forumda
Kendilerine madalya takılmasını bekliyorlar
Çok zeki oldukları için
Onlar gibi olma bence
İyi forumlar