Transfer Nöbeti #2 | 2025 Yaz Arşiv

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Haklısın evet dertleri para değil tanıtım zaten bu yüzden bir sürdürülebilir bir tarafı yok. Futbolu kaç yıl daha tanıtacaksın? Arapların kafadaki olay farklıydı bu tanıtım mevzusu, dünya futbolunda söz sahibi olmak ve en çok izlenen, takip edilen ilk 3 lig'den biri olmak gibi bir düşünceleri yok bu adamların . Olsaydı bile bu imkansız, bir kere çoğrafya olarak bu mümkün değil zaten, ayrıca Katar'da Dünya kupası düzenlenmeden önce verilen sözler vardı bunlara para karşılığı. ilki zaten Dünya kupası sözüydü. Zamanla ilgi ve odağı başka yerlere kaydırmaya çalışacaklar tanıtımlarla özellikle inşaat sektöründe ama öyle gökdelenlerden felan bahsetmiyorum çok farklı şeyler. Futboldan yavaş yavaş kopup başka alanlara kayacaklar kısacası bu işin sürdürülebilir bir tarafı yok zaten öyle bir amaçlarıda yok. Uzun soluklu bir planları var ülkeleri adına. Futbol bu tanıtım, reklam ayaklarından biri sadece renktaş
Futbolu değil, ülkeyi. Değişmek istiyorlar.

Trabzon bu 3’lü için para ödemek istemez. Bizimkiler kime gidecek acaba Okay’a kesin gideriz ama başka biri olur mu?

Milan Allegri geldiği için Morata’yı geri çağıracaksa devre arası aldıkları Uruguay’lıyı bize salsınlar

Şu yerli muhabirlerin tamamını falan baya ağır yasaklamak lazım forumda. Galatasaraylı görünüp suyun karşı tarafındaki iğrenç adamdan daha çok zarar veren var. Bir kaçı bence direkt futbolcu menajerlerine çalışıyor gibi duruyor.

Şuan inceden olursa diye Maximini bize kitlemeye çalışması görüyorum menajeriyle birlikte anladığım kadarıyla her sene aynı şey yeter artık yav. İnsanın bir dur noktası olur bir saygısı olur kendine yazık yav harbiden yazık.

Belli ki bazıları da İlkay transferinden nemalanıyor, ısrarla gündeme getirip taraftarın önüne atıyor

Ekli dosyalar

• deprem.webp
    deprem.webp
    17,1 KB · Görüntüleme: 6
Ben Manisa'dayım bildirim geldi 5.8 diye yakınlarda deprem oluyor bildirimi geldi Google'dan. Geçmiş olsun.

musabı 1 hafta banlayım kafamız rahat etsin osimheni gönderdiği yetmiyor bir de adama hakaret edecek nerdeyse. senin gibi tipler instadan filan söven tipler ile aynı.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Geri
Üst Alt