Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 27.106
- 30.345
- 2.988
bu kulupden bir cacık olmaz
seneye küme düşeriz
avrupada sonuncu oluruz
seneye küme düşeriz
avrupada sonuncu oluruz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Futbolu değil, ülkeyi. Değişmek istiyorlar.Haklısın evet dertleri para değil tanıtım zaten bu yüzden bir sürdürülebilir bir tarafı yok. Futbolu kaç yıl daha tanıtacaksın? Arapların kafadaki olay farklıydı bu tanıtım mevzusu, dünya futbolunda söz sahibi olmak ve en çok izlenen, takip edilen ilk 3 lig'den biri olmak gibi bir düşünceleri yok bu adamların . Olsaydı bile bu imkansız, bir kere çoğrafya olarak bu mümkün değil zaten, ayrıca Katar'da Dünya kupası düzenlenmeden önce verilen sözler vardı bunlara para karşılığı. ilki zaten Dünya kupası sözüydü. Zamanla ilgi ve odağı başka yerlere kaydırmaya çalışacaklar tanıtımlarla özellikle inşaat sektöründe ama öyle gökdelenlerden felan bahsetmiyorum çok farklı şeyler. Futboldan yavaş yavaş kopup başka alanlara kayacaklar kısacası bu işin sürdürülebilir bir tarafı yok zaten öyle bir amaçlarıda yok. Uzun soluklu bir planları var ülkeleri adına. Futbol bu tanıtım, reklam ayaklarından biri sadece renktaş
Aynen öyle, ülkelerini pazarlama derdindeler.Futbolu değil, ülkeyi. Değişmek istiyorlar.
Nerede olmuş. Muğla tarafı diyorDepremi hisseden herkese geçmiş olsun![]()
Marmaris denizdeNerede olmuş. Muğla tarafı diyor
da denizde mi karada mı
Nerede olmuş. Muğla tarafı diyor
da denizde mi karada mı
5.8 diyor ntv. 6.6 diyenlerinki doğru değildir inşallahMarmaris denizde
5,8 Geçmiş olsun5.8 diyor ntv. 6.6 diyenlerinki doğru değildir inşallah
Oshimen İtalya'ya dönmez bir daha bence. Napoli taraftarı ile sorunlar yaşar. İtalya'da bu işler sıkıntılı.İnzaghi osimhen'i veto etse keşke