Aziz Kaan
10 Numara!
- 10 Aralık 2008
- 17.827
- 11.007
- 2.168
İyiyim demeye korkuyorum, bilemedimAzizim nasılsın
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İyiyim demeye korkuyorum, bilemedimAzizim nasılsın
Hava çok sıcak baygınlık geçirecemİyiyim demeye korkuyorum, bilemedim![]()
Keramettin abinin bitezdeki kulubesindeyimHava çok sıcak hangi şehirdesin
Hiç bu açıdan düşünmemiştim, ben daha çok bizi bayıltacaksın diye endişelenmiştimHava çok sıcak baygınlık geçirecem
Öyle fazla alıcı gözüyle izlemişliğim yok da rtş benim bildiğim Chelsealiler pek de memnun değiller kendisinden.Alim belli ki Sanchez 'i baya izlemişsin, Muslera 'nın yerini doldurur mu sence ?![]()
araplar ilk defa top class hoca getirmiş oldular
Piyasanın içine sıctilar ya hadi inzaghiye bir şey demem para için gidiyor da gerizekali inter neye bırakıyor ben anlamadım araplar ilk defa top class hoca getirmiş oldular bu sayede.Inzaghi iyi adamlar alır baya içine sicacaklar piyasanın.Inter denilen salak kulübün adayları da vieira,zerbi falanmis yine sıradan kulüp olacaklar
Biz bence Lunin bonservisi elinde diye onu zorluyoruz gibime geliyor. Severiz böyle serbest oyunculara imza parası vermeyi.Öyle fazla alıcı gözüyle izlemişliğim yok da rtş benim bildiğim Chelsealiler pek de memnun değiller kendisinden.
Bize belki uyabilir ama Chelsea ucuza bırakmaz gibi. Bizim ilgilendiğimizi de pek sanmıyorum zaten.
İmza parası bizim işimiz Azizim!Biz bence Lunin bonservisi elinde diye onu zorluyoruz gibime geliyor. Severiz böyle serbest oyunculara imza parası vermeyi.